Jump to content

miroslavrakovic

Korisnik
 • Broj objava

  23
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O miroslavrakovic

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

850 pregleda profila
 1. U stanici za tehnički pregled vozila, kad sam došao obaviti homologaciju, vidjevši da su na vozilu carinske pločice, odmah mi je rečeno da ne smijem tako voziti, i da bi me mogla policija kazniti. Hvala na odgovoru, i pozdrav Sivku
 2. Kupio sam osobno vozilo u EU (Njemačka). Stavljene su carinske registarske pločice. Saobračajna knjižica je naslovljena na osobu, koja je vozilo dovezla. Smijem li ja upravljati vozilom, koliko je potrebno da obavim registraciju, ovdje u HR. Moje prebivalište je u HR, nikada nisam boravio izvan granica Hrvatske.
 3. Posjedovni list nije dokaz o vlasništvu! Vlasnički list je dokaz o vlasništvu. Vlasnički list sadrži sve podatke,koji su potrebni u postupku ostavinske rasprave, a odnose se na nekretnine ,koje su u vlasništvu ostavitelja. Vlasnički list je moguće pribaviti online, isti je važeči,ako u procesu preuzimanja, bude podmirena odgovarajuća naknada. Potrebno je pripaziti da u vlasničkom listu (listovima) budu obuhvaćene sve nekretnine, koje je ostavitelj imao. Moguće je da su nekretnine, koje su u vlasništvu ostavitelja, upisane u više vlasničkih listova. Predlažem Vam da vlasnički list (listove) pribavite u gruntovnici, osobnim dolaskom. Nije potrebno da posječujete katastar, ali možete ponijeti posjedovni list na ostavinsku raspravu.
 4. Bez obzira na vrstu pregleda, plaća se puna cijena liječničkog. Vjerovatno ćeš morati na kontrolni nakon 2 do 3 godine.
 5. PP sv.I.Zelina svakako šalje Vaš prigovor, sa pripadajućom dokumentacijom, nadležnom Prekršajnom sudu. Vama preostaje čekati rješenje . Potrebno je određeno vrijeme, da Vaš prigovor, dođe na red za rješavanje.
 6. Svakako treba provjeriti, postoje li zakonski preduvjeti, da bi se upravljalo vozilom u inozemstvu a služeći se ovim dokumentom. Lijep pozdrav, Miroslav
 7. Ovo je punomoć, koju koristim kroz dulje vremensko razdoblje.
 8. Tako je, dobro ste razumjeli. Nemamo saznanja, o postojanju nekog interesa, treće strane. Svakako moramo imati naumu, kao realnu opasnost iz tog smjera . Iz razloga, jer je natječaj javan.Ja osobno zastupam interes, jednog suvlasnika . Pri tome moram dodati, da su ova dva suvlasnika (9/20) potencijalni konkurenti. Predložili ste da ponudimo 1/3. Možete li to obrazložiti, buduči da je stvarni udio značajno manji?
 9. Razmatram više varijanti . Nekretnina ima 3 suvlasnika. Jedan suvlasnik ima udio 2/20 ali nikada nije koristio (stanovanjem, novčanom naknadom) svoj dio nekretnine. Druga dva suvlasnika imaju jednake udjele, i koriste predmetnu nekretninu. U slučaju da 2/20 bude prodano trećoj osobi, kako nju uvesti u posjed? Do kakve zbrke može doči ? Predmetni udio je ponuđen na otkup , razmišlja se o prihvačanju , kao i odbijanju .
 10. Molim Vas, da mi netko odgovori i pojasni. Javnim natječajem grad (suvlasnik nekretnine) prodaje svoje udjele u vlasništvu. Navodi da je nekretnina u posjedu druge osobe . U slučaju da dođe do prodaje , koja su prava kupca , a koja dosadašnjeg posjednika (korisnika) ?
 11. Poštovani , postoji naknada za " tjelesno oštečenje ". Treba podnijeti zahtjev putem područnog ureda HZMO .
 12. Razmislite , jeste li kratkovidni ili dalekovidni !?? Lijep pozdrav Miroslav
 13. Moj brat prošle godine napuhao 1,61 . Kad je mislio da je sve prošlo, došla obavijest za izvanredni liječnički .1,5 "napuhanih i više, je osnova za izvanredni liječnički. Njemu sad dodatno komplicira dijabetes, tako da je jedva dobio liječnički, na jednu godinu. Miroslav
 14. Bilo bi dobro provjeriti,za ovih 500.00 kn .Vjerojatno se radi o " trošku postupka " koji potražuje policija . Vjerojatno se mora platiti !!
×
×
 • Napravi novi...