Jump to content

Kira_z&i

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jučer smo potpisali sporazumni raskid. Danas sam počela raditi kod novog poslodavca Hvala svima na odgovorima. Lijepi pozdrav!
  2. U ugovoru mi je navedeno da se: "određuje otkazni rok u trajanju od 30 dana, osim u slučaju drugačijeg obostranog dogovora". S obzirom da mi je ovlaštenik tvrtke u e-mailu poslao da otkaznog roka nema te da u kojem periodu želim koristiti GO kako bi se mogao datum staviti u sporazumni shvatila sam da je prema navedenom to rješena stvar. U međuvremenu sam proslijedila molbu poslodavcu u dva navrata da molim da mi pošalju rješenja kako za GO tako i za za sporazumni raskid (sporazumni na uvid) te da mi proslijede povratnu informaciju kada mogu doći preuzeti rješenje za GO odnosno potpisati rješenje za sporazumni, no kako nisam dobila nikakvu povratnu informaciju kontaktirala sam direktora na mobitel kako bih dobila bar ikakvu povratnu informaciju, no međutim od njega dobivam informaciju kako navedeno razmatraju, te da će se očitovati do kraja mjeseca, pod kojim uvijetima da, te pod kojim uvijetima ne, odnosno da ću dobiti odgovor. Napominjem da trenutno na mom radnom mjestu rade tri osobe.... Molim mišljenje. Unaprijed hvala.
  3. Molim Vas pomoć ... Stvarno ne znam što da radim..... Prave me blesavom već dva tjedna
  4. Molim pomoć... Nakon, ukratko rečeno mobbinga i prisile na rad protivno pravilima struke (čemu sam se usprotivila) uspijela sam naći novi posao. Kod trenutnog poslodavca imam ugovor na određeno (do 30.04.2014.), btw, rekao mi je na sastanku sa mnom uz prisustvo dodatna 2 člana tvrtke, da isti mogu raskinuti sporazumno ili kako god želim.... 10.03.2014. sam podnijela (urudžbirano) molbu za sporazumnim raskidom ugovora o radu & korištenje preostalog go iz 2013. godine te go za 2014. godinu (sukladno br. mjeseci), a na temelju kojega sam e-mail-om dobila povratnu informaciju od strane ovlaštenika tvrtke da otkaznog roka nemam te da imam pravo na 12 dana go te u kojem periodu želi da mi se piše go, što sam u povratnom e-mail-u prema ovlašteniku i poslala (od 14.03.-31.03.2014.). U novoj firmo trebam početi sa radom od 01.04.2014. (potpisala sam ugovor) no međutim trenutni poslodavac odugovlači sa rješenjem o sporazumnim otkazom. Što mi je činiti? Kome se mogu obratti? Danas sam kontaktirala ovlaštenu osobu ali nemam nikakvih povratnih inforamcija. Molim Vas odgovor što prije. Može i na e-mail.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija