Jump to content

slavk

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo mog rezultata, mjera stupa na snagu cca 18 dana od primitka presude, kad isteknu svi rokovi i onda presuda postaje izvršna, s tim ako je plaćena kazna prije i u PP dostavljene potvrde može se u IS unijeti i prije od tih 18 dana uz napomenu, i vrijedi od datuma unosa. S time da nakon tih 18 dana mjeru treba unijeti u IS i može se korigirati koji dan unatrag ... Hvala drot i sivko na odg.prije
  2. Hvala na odgovorima, kad mjera bude ubačena javim,
  3. Ma zvao sam par njih, svatko ima svoju teoriju, i trebalo je već bit ubačeno u IS pa nije, koliko je pouzdana ona aplikacija za provjeru statusa VD, jel se trenutno uskladi s IS MUP-a ili treba dan dva jel netko provjeravao ??? I jel znaš jel ima neki rok 18 dana za izvršnost presude a samim time i mjere???
  4. Presuda je od Visokog Prekrsajnog Suda, a poslana meni poštom od iste PP koja treba unijeti mjeru i koja je napisala PN, pravomoćna je bila i prije mog primitka kad je od VPS, izvršna dostavom meni kad mi ju je poslala PP a ne sud, nije li onda vec mjera trebala bit unesena i vrijedit od mojeg primitka po Prekrsajnom zakonu ili ima neka druga caka u tome svemu ???
  5. A jel postoji neki rok za unos, budući da je prošlo već mjesec dana pa nikako unijeti ???
  6. Dal se početak mjere računa od unosa u IS, i vrijedi dva mjeseca koliko jest, ili se veže na datum kad sam primio presudu pa vrijedi od toga datuma, dva mjeseca, bez obzira kad je unešena ?
  7. Sve mi je to jasno, samo dali znaš dal bude stavljena mjera u IS s datumom s kojim sam primio presudu i vrijedi do tog datuma, ili vrijedi tek od unosa u IS ???
  8. Stvar je u tome da u PP ni sami neznaju tj.dobio sam par odg. Dal je po tebi mjera na snazi bez obzira što nije unešena u Informacijski sustav ??? I dal znaš jel ima rok za unos i dal mjera vrijedi od datuma unosa u IS ili je aktivna bez obzira na unos pa ce se sa unosom nadovezat na neki datum prije tj.kad sam primio presudu poslanu od PP ?
  9. Da ne otvaram novu temu, dobio sam presudu od VPS, Visoki prekršajni sud je samo potvrdio nalog koji je napisala PP, znači nema prava žalbe, presuda mi je poslana putem policijske postaje koja je napisala prekršajni nalog(znači da su ju i oni dobili), a ujedno u toj istoj postaji sam u evidenciji vozača, presudu sam primio 05.veljače 2020. platio kaznu 07. veljače, 10. veljače sam odnio uplatnice u postaju i ostavio kod dežurnog šefa smjene, Do današnjeg dana nije mi upisana zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima "B" kategorije u Informacijski sustav, sad pitanje za milijun dolara dali sam pod zabranom, po meni je presuda izvršna ako je poslana od strane PP i ja sam ju primio. Dal mora proteći neki rok za izvršnost bez obzira što je od VPS presuda??? I dalje dal će mi zabrana bit možda unešena s nekim datumom unatrag pa vrijedit do datuma kad je postala izvršna bez obzira što nije unešena u Informacijski sustav ??? Zahvaljujem se na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija