Jump to content

marincica13

Korisnik
 • Broj objava

  8
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Čak sam i upravu HP kontaktirala.Čim mi iz HT posalju račun,prosljeđujem im .
 2. Zaprijetila sam i policijom i medijima.Fanas su mi tražili račun za uređaje.
 3. Ne znam jesam li na pravom mjestu, ali evo problema. 18.lipnja sam poslala pošiljku (2 mobitela i 2 tableta) rođaku preko HP. Danas je 2.srpnja i pošiljka još nije dostavljena. Od 19.6.je status da je išla iz Zg i od tada joj se gubi svaki trag.100 puta sam zvala Korisničku službu,bezuspješno.Uputila sam prigovor . Poslala email Upravi HP,odgovorila žena da je paket pripremljen za dostavu 29.6. Paketa nema i nema. Djelatnica pošte nije naznačila vrijednost .Poštarinu plaća primatelj. Kakvu odštetu mogu tražiti ako utvrde da je izgubljena? Ja sumnjam da je ukradena. Paket je težak više od 2 kg i ne znam baš da se može lako izgubiti.Postoji li mogućnost da mi isplate bar polovinu vrijednosti? Molim odgovor,sva sam izvan sebe.
 4. Poštovani, u kolovozu 2021.ću napuniti 65 godina.Hoće li mirovina biti ista ako idem u prijevremenu, 6 mjeseci prije?
 5. Gleda li Porezna tekuće račune? Gospodin iz firme ne pise vise uplata po kupoprodajnom ugovoru nego samo uplata.Je li to ok?
 6. da,ta mi firma pošalje ugovor ,ja potPišem i onda mi uplati na tekući račun. Znači,nema poreznog prekršaja? To se ja krpam jer sam kreditno nesposobna. Već sam tako 10-ak mob prodala.
 7. Preko kartice ili teleoperatera kupim uređaj i onda ga prodam nekoj firmi , je li to porezni prekršaj?
×
×
 • Napravi novi...