Jump to content

marincica13

Korisnik
  • Broj objava

    35
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je marincica13 objavio

  1. I ja imam sličan problem.Pokusat ću ga opisati.Imam na platnoj listi 2 kredita,ukupno 4900 kn. I za treći je bila suglasnost o obustavi,ali sam ga sama uplaćivala redovito.Međutim,doslo je do problema ,blokiralo me,poslodavcu došlo da se očituje zbog cega se ne skida s plaće.Placa mi je 7200,obustava 4800 i na zastićeni ide 2400.Na tekući za Finu ništa.I sad me zanima što će biti s ovim kreditom, moze li naskoditi poslodavcu ili će cekati svoj red ?
  2. Ne razumijem Vas.Digla sam 2 kredita i oba mi se skidaju s plaće.
  3. Ako je plaća 6700 i na njoj obustave kredita od 2900,može li se od preostalog iznosa 3800 teretiti trećina za ovrhu?
  4. Kasnim jedan dan s otplatom online pozajmice.Zvali su me ,ali nisam bila dostupna.Zatim su kontaktirali mog poslodavca i ostavili poruku da im se javim.Sto poduzeti da se to ne ponovi ubuduće?
  5. Dug s troskovima je 59000.Koliki će biti dodatni troskovi? Do 5000 kn ili vise?
  6. Ja sam poslala prigovor danas.Valjda mogu odustati na pocetku postupka?
  7. Općenito na imovini.Neću ništa dokazivati nego samo odugovlačiti dok ne skupim novce.
  8. Navella bih da iznos noje istinit i da nekretnina nije predmet ovrhe jer nije na meni.U pristupnici sam navela prije 20 god da zivim u vlastitoj kući.
  9. Ako ulozim prigovor na Rjesenje o ovrsi JB, kakva je dalje procedura i koliko traje?
  10. Iz Pbz carda su mi napisala da svoj prijedlog zajedno s osobnom iskaznicom posaljem na naplata.pbz.Vidjet ćemo.Mozda će se moći lakše dogovoriti s odvjetnikom kad posalje Prijedlog za ovrhu?!
  11. Pošalji svoju molbu na email naplata.pbzcard@pbzcard.hr.I ja sam poslala i navela da sami odrede iznos koji ću plaćati i rok. Neka nam je Bog u pomoći!
  12. Sad je to doslo odvjetniku koji mi je poslao opomenu pred utuzenje.Dug je 56000 kn,probat ću dogovoriti uplatu po 5000 mjesecno.Ako me blokiraju, načekat ćexse.
  13. Nemam jos ovrhe nego 2 kredita su na plaći.Zanima me je li PBZ card salje poslodavcu da uplaćuje?
  14. Je li salju poslodavcu ikakve papire? Jer na plaći imam 2 obustav.
  15. Daj Boze za jos jednu odgodu ovrha. Zanima me koliki je period od utuženja do blokade.Odmah? Od opomene do blokade.
  16. Dobila sam opomenu pred utuženje iz odvjetničkog ureda i da moram platiti 56000 do 21.10.Je li postoji mogućnost za dogovor da plaćam u ratama, a da me ne blokiraju? Radi se o Visa Premium kartici.
  17. Čak sam i upravu HP kontaktirala.Čim mi iz HT posalju račun,prosljeđujem im .
  18. Zaprijetila sam i policijom i medijima.Fanas su mi tražili račun za uređaje.
  19. Ne znam jesam li na pravom mjestu, ali evo problema. 18.lipnja sam poslala pošiljku (2 mobitela i 2 tableta) rođaku preko HP. Danas je 2.srpnja i pošiljka još nije dostavljena. Od 19.6.je status da je išla iz Zg i od tada joj se gubi svaki trag.100 puta sam zvala Korisničku službu,bezuspješno.Uputila sam prigovor . Poslala email Upravi HP,odgovorila žena da je paket pripremljen za dostavu 29.6. Paketa nema i nema. Djelatnica pošte nije naznačila vrijednost .Poštarinu plaća primatelj. Kakvu odštetu mogu tražiti ako utvrde da je izgubljena? Ja sumnjam da je ukradena. Paket je težak više od 2 kg i ne znam baš da se može lako izgubiti.Postoji li mogućnost da mi isplate bar polovinu vrijednosti? Molim odgovor,sva sam izvan sebe.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija