Jump to content

blondi07

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala ti kaj si javila. Nadam se da bum i ja tak u subotu Daj mi reci iz cega si sve ucila i otkud si posebni dio prepisala?
  2. Da li ima tko da nije polozio ispit i kaj se dogadja ako ga dva puta padnes?
  3. I ja se nadam milosti. Sretno i javi kaj si imala u posebnom dijelu i kak ti je bilo i kaj su te pitali
  4. Pozdrav! Imam 3.5.ispit i radim sa srednjom upravnom skolom u opcini na opcim upravnim poslovima. Jel mi moze netko ljubazan poslati skriptu za posebni dio opce upravnih poslova ili mi reci kakva ste pitanja imali vi na ispitu i kakvo ste iskustvo imalu na opcem dijelu?
  5. Jedna kolegica koja je polozila strucni rekla mi je da je samo ucila iz tih pitanja na stranici Ministarstva uprave, da nije ni skripte imala i prosla je. Ona ima ekonomiju zavrsenu. Neznam kakvu ti skolu imas al ak imas visu ili faks preporucam ti i zakone jer srednju skolu kak tu citam a i kak sam cula ne gnjave tak
  6. 3.5. polazem, danas sam bas dobila datum. Kod prijave sam napisala da radim opce upravne poslove a u opisu posla sam i pisanje zapisnika sa sjednica vijeca, pripremanje materijala za vijece , primanje poste itd., a tu be mogu uopce naci jel netko imao tak napisat zapisnika. Nasla sam jedino da je netko ima primanje poste, klasifikacijsku oznaku i urudzbiranje i da je cura napisala za 20 min a imas dva sata vremena. Kaje moguce da bi nama sa srednjom strucnom spremom dalibtak nekaj lagano da svi tak brzo napisemo?
  7. Hvala ti. A da li mozda znas da li je tko imao npr. zapisnik sa vijeca ili kakvo rjesenje napisat?
  8. Radim u općini i polažem državni sa srednjom strucnom spremom upravni referent i polažem poslove opće uprave u posebnom dijelu. Da li je netko to već polagao da mi da pitanja i teme o cemu ste tu pisali ili mozda tko ima skriptu da mi posalje? Trazim po forumu ali ni jedan konkretan odgovor ne mogu naci za srednju strucnu spremu
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija