Jump to content

skladatelj

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je skladatelj objavio

  1. Hvala i geronimo i flak, ali nisam ja od tih ne mogu ja kukat i plakat nekome koga ne znam, jedino mogu vas upitat za pomoć i savjet, koji smo isto prošli i istu kašu jedemo... Hvala vam u svakom slučaju, mislim da ja to ipak neću napravit, jednostavno ne znam i ne mogu:( Želim da se nama svima rješi kao treba, a ja da sam znao kukat i molit, davno sam je trebao riješit, ali šta je tu je... Svima iskrena hvala, držite se i vi:)
  2. Da li ima netko tko je bio u sličnoj situaciji i koliko je čekao na obradu svog predmeta? I da li je istina da se ništa po pitanju novih rješenja neće raditi prije jeseni? Zahvaljujem svima koji ponude bilo kakav odgovor
  3. Kao pripadnik HVO-a imam status HRVI od 70% trajno, predmet mi je već došao do komisije gdje je već oko mjesec dana. Rečeno mi je da su komisije do daljnjega prestale obrađivati predmete, jer nema novaca u proračunu za nove umirovljenike (naravno niti ne znam da li ću proći na komisiji)... Predmet mi se nalazi u Zagrebu. Može li mi tko reći da li se dešava nešto po ovom pitanju i da li će uskoro početi obrada tih predmeta??? Zahvaljujem unaprijed !!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija