Jump to content

Dinchi

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim pomoc ..Osoba kojoj sam bila jamac za kredit umrla je i banka potrazuje od mene da placam kredit.Nasljednici su nasljedili novac od pokojnika kroz 2 mirovibski stup.Moj odvjetnik je savjetovao privremenu mjeru -zabranu na taj novac dok se ne rjesi pitanje kredita.Sud sa ceka .Moje pitanje je da li tom zabranom mogu nelkako osigurati da se dug namiri od tog novca ili ih moram retrogradno tuziti i potrazivati novac koji sam platila?
  2. hvala na odgovoru slično sam i napisala no jedna presuda je vec pravomoćna iz razloga jer sada po zakonu ako te dva puta nema doma kada ti dotavljaju rjesenje ide na Oglasnu ploću suda i postaje pravomoćno..Nisam to znala..Sada sam se žalila na pravomoćnost iako znam da su mi slabe šanse..Neki mi savjetuju privatnu tužbu protiv nove vlasnice..??
  3. Poštovani Došla mije ovrha za neplačene račune za vodu za stan prodan prije 10 godina.Ukupno 7 tisuća Hrk.Nova vlasnica nije prenijela vodu na sebe:Uputila sam žalbu i priložila kupoprodajni ugovor a jednan prijedlog je već pravomoćan.Što mi je ćiniti ?Sadašnja vlasnica ne želi platiti svoje raćune.
  4. Hvala na odgovoru ..Molim ako znate da li na licitaciji ili drazbi suvlasnici imaju pravo sudjelovati ? Isto tako kako se plaća porez na promet licitirane vrijednosti???Isto tako da li se sud može izjasniti da ide pravoprvootkupa na jednu od suvlasničkih strana bez dražbe??
  5. Molim ako netko zna ;Moj odvjetnik je predao tužbu za razvrgnuće suvlasništva nad kucom u Vodnikovu -Izvanparnični odjel prije 2 tjedna.Pošto mi je dosta hitno zanima me u kojem vremenskom roku bi mogla biti prvo ročište?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija