Jump to content

inazuma

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kao npr sto? Stvarno ne znam sto bi bilo u pitanju, i zasto su to izvukli tek sada. Ima li smisla kontaktirati FINA-u? Jer ove ne bi zvala vise nikako. Nije problem dati 100 kn al ako nije moja krivica... A s druge strane ne da mi se dobiti jos vece troskove.
  2. Mogla je... Ja sam zaposlena cijelo vrijeme, skidali su koliko su skidali. Stvarno ne znam. Ocito su zabunom skinuli manje. Ili tko zna. Ja nemam dokaza da taj dug zaista postoji.
  3. P.s. Poslano mi je na adresu na kojoj ja više na živim. Ako što znači...
  4. Poštovani, molim Vas pomoć. Naime, nekidan sam dobila obavijest od Hanžekovića u kojoj stoji obavijset o stanju duga i da sma im duzna 100 i nešto kuna u ime T-coma. Obzirom da pojma nisam imala što je to nazvala sam i djelatnica mi je objasnila da je to ostatak duga koji FINA nije povukla ovrhom 2010. godine. Iznos nije velik ali mene zanima, jesam li ja to duzna platiti ili je to u zastari? Naime, ovrha je provedena, nije moja krivnja što nije FINA uzela sve sto je trebala očito. Piše da je to preostalo stanje duga prema navedenom ovršnom postupku. Stavili su IBAN i da up
×
×
  • Napravi novi...