Jump to content

inazuma

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kao npr sto? Stvarno ne znam sto bi bilo u pitanju, i zasto su to izvukli tek sada. Ima li smisla kontaktirati FINA-u? Jer ove ne bi zvala vise nikako. Nije problem dati 100 kn al ako nije moja krivica... A s druge strane ne da mi se dobiti jos vece troskove.
  2. Mogla je... Ja sam zaposlena cijelo vrijeme, skidali su koliko su skidali. Stvarno ne znam. Ocito su zabunom skinuli manje. Ili tko zna. Ja nemam dokaza da taj dug zaista postoji.
  3. P.s. Poslano mi je na adresu na kojoj ja više na živim. Ako što znači...
  4. Poštovani, molim Vas pomoć. Naime, nekidan sam dobila obavijest od Hanžekovića u kojoj stoji obavijset o stanju duga i da sma im duzna 100 i nešto kuna u ime T-coma. Obzirom da pojma nisam imala što je to nazvala sam i djelatnica mi je objasnila da je to ostatak duga koji FINA nije povukla ovrhom 2010. godine. Iznos nije velik ali mene zanima, jesam li ja to duzna platiti ili je to u zastari? Naime, ovrha je provedena, nije moja krivnja što nije FINA uzela sve sto je trebala očito. Piše da je to preostalo stanje duga prema navedenom ovršnom postupku. Stavili su IBAN i da uplatim u roku 8 dana. Da li trebam platiti ili da ignoriram ili da se žalim na neki način? Hvala puno!
  5. Stvar je u tome sto u izvjescu policajaca s mjesta dogadjaja naveden je skroz drugi clanak po kom je terete, a ne ovaj 227. oni su je teretiili samo da voznju pod utjecajem. Jer ona nije izgubila nadzor nad vozilom. Suvozacica pod utjecajem alkohola je zaspala u voznji i pala ustranu s motora u voznji. Sestra kad je skuzila, parkirala i stala. Sestra priznaje svoju krivicu za alkoholiziranost, pa ona je i zvala policiju. Ali ne priznaje da je izgubila nadzor nad vozilom te da ova ima teske ozljede. Pa otpustena je iz bolnice odmah. Financije su nemoguce i nema ih. Radje bi uvjet nego kaznu po tome....
  6. Sestra je dobila slijedeci poziv na sud, no koji ima puno rupa. Naime nije izgubila nadzor, ona je ostala na motoru i vozila, ova je pod utjecajem alkohola se izvrnula sa zadnjeg sica i pala. Takoder, putnica je otpustena odmah ujutro iz bolnice i nisu ozljede nakon obrade vise smatrane TTO. sto moze ocekivati i da li da trazimo odvjetnika ili sto? da li da ne odgovara na pitanja? sto da radimo?
  7. Poštovani, jedno kratko pitanje vezano za naknadu. Zanima me da li ja ostvarujem pravo na istu ako se za vrijeme radnog odnosa na mom sadašnjem mjestu vjenčam i preselim 100 km dalje? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija