Jump to content

luka12345

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, Dobio sam doma postom sljedeće: "Postovani, Obraćamo Vam se u svojstvu generanog punomoćnika Hrvatskog Telekoma d.d. i po njegovom nalogu, a u svezi ovrsnog postupka koji se protiv Vas vodi temeljem rjesenja o ovrsi pod poslovnim brojem xy Iako je dana 04.08.2018. Financijska agencija prestala s provedbom ovrhe na novčanim sredstvima po Vasim računima, u skladu s odredbom članka 12. Zakona o provedbi ovrhe na novčanim sredstvima, Vase dugovanje prema Hrvatskom Telekom d.d. temeljem gore navedene osnove i nadalje postoji u ukupnom iznosu od 16.013,28 kn." E sada nude mi nagodbu da do 30.4.2019. uplatim 6.868,01 kn Uglavnom u nagodbi bih platio troskove postupka(2.236,50kn) i dospjele zakonske zatezne kamate (4.566,59kn) bez glavnice (9.210,19kn) Sto da cinim u ovom slucaju? dal da prihvatim tu nagodbu ili ne? sto je s tim otpisom duga? Hvala unaprijed!
  2. Aha dobro hvala. Rekli su mi danas na fini da moram poslati vip-u mail za potraživanje povrata, ali da nisu sigurni da li će vip htjeti vratiti novce (zar oni ne moraju to vratiti pošto po zakonu ne smiju niti uzeti alimentaciju?), te ako bi mi neko mogao tu napisati ili poslati na pm što bih morao napisati u tom mailu, ogledno nešto da znam što da pošaljem.
  3. Ispunio sam ja tamo kod njih obrazac i otvorio račun da mi nebi uzimali, ali oni meni redovno to skidaju zbog toga jer kako kažu nisu oni krivi što moj otac ne uplačuje na zaštičeni račun neko uplačuje na žiro račun.
  4. Poštovanje, Imam pitanje, znači primam alimentaciju svaki mjesec, ali imam ovrhu od vipa, te sam otišao na finu napraviti zaštićeni račun prije cca 3 mjeseca, ali prvu uplatu banka mi je uzela jer se nije automatski prebacila na zaštićeni račun(niti ljudima u fini nije bilo jasno, pošto sam dao sve točne podatke), zatim su sljedeći mjesec stavili blokadu na moj račun te sam morao na finu da pošalju neku potvrdu zagrebačkoj banci da mi prebaci novce sa žiro računa na zaštićeni račun i sve je bilo dobro, ali danas sam dobio uplatu koja se opet nije prebacila na zaštićeni račun te sam otišao na finu pitati što se dešava i da neka mi opet to prebace kao što su napravili prošli mjesec ako mi već ne mogu srediti da to sve ide automatski pošto i u izvadku od banke piše ime i prezime moga oca kao uplatitelja, te mi je žena na šalteru rekla da fina nema veze s tim, da ja to ne mogu raditi svaki mjesec te da će mi banka 99% uzeti novce jer oni ne mogu natjerati moga oca da plaća na zaštićeni račun da to nije njihov posao. Što da činim sada?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija