Jump to content

IvanaGoran

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Zanima me pošto je j.d.o.o. završilo u stečaju radi nastale situacije davanja su stizala na naplatu , a prihoda nije bilo i jedno vrijeme smo bili zatvoreni radi odredbe stožera da se ne može obavljati djelatnost. S obzirom da se situacija počela odvijati da posla ima zanima me da li se može preuzeti d.o.o., ili otvoriti novi s obzirom da je dug prema poreznoj, a tvrtka je završila u stečaju. Hvala.
  2. Nije ni meni jasno. Jer sam poslala u pisanom obliku da ja dajem izvanredni otkaz i razloge. Povratnica je dosla. Poslodavac je primio. Sad on trazi potpisivanje ne znam cega. Da li da odem na inspektorat ili ... Ne mislim poslodavcu nista potpisivati samo hocu zavrsiti tu pricu.
  3. Izvanredni otkaz Dobar dan! Dala sam izvanredni otkaz bez otkaznog roka i poslala preporučeno sa povratnicom poslodavcu koji je to primio. U izvanrednom otkazu navela sam razloge zbog kojega dajem otkaz. Ne tražim nikakvu odštetu ni naknadu već želim dobiti svoje papire da mogu krenuti dalje. Napominjem da mi poslodavac nije niti vratio radnu knjižicu. Sad se dogodilo sljedeće poslodavac me zove prvo da mu dostavim bezuvjetni otkaz što nisam željela, da bi me danas opet tražio da dođem potpisati neku odluku o otkazu. Čemu potpisivati nešto ako sam ja u pisanom obliku dala izvanredni otkaz i obrazložila zašto. Molim savjet. Da li da odem odma na inspekciju rada jer ne mislim ništa potpisivati poslodavcu. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija