Jump to content

zraka_sunca

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zraka_sunca objavio

  1. Ne kontam...Kako ja kao državljanin HR mogu u BIH kupiti nekretninu osim ako ne otvorim firmu?! Jel možete malo pojasniti, ako nije problem, kupnju nekretnine u BiH od strane HR državljana? Hvala
  2. Da li je u tuzbi za smetanje posjeda dovoljno priloziti kao dokaz o vlasnistvu/ suvlasnistvu Z.K izvadak ili se mora priloziti i rješenje o nasljedjivanju i posjednovni list kao dokaz vlasnistva/suvlasnistva?
  3. Matrix, zahvaljujem jos jednom. Samo mi portvdite. Taj priključak struje/mjerilo isto spada u dio naslijedne imovine sviju nas poslije smrti majke?
  4. Ako je majka za života otišla u penziju te prebacila/prepustila obrt svojoj kćerci, te se obrt vodi na kćerku, a također je prebacila priključak struje na kćerkino ime, poslije smrti majke da li je kćerka stekla pravo na taj prikljucak struje dosjelošču u odnosu na braću i sestre. Kćerka je plačala raćune struje dok je imala obrt, takodjer plaća i sad, al obrt više nema. Hvala!
  5. Mislite na subjektivni i objektivni rok? Pa osoba B moze reći da je ''jučer vidjela'' tj.od dana saznanja. Znaći u ovom slućaju ide tužba za povrat vlasništva u posjed ili tužba za smetanje prava vlasništva?! Matrix76 hvala!
  6. Pozdrav svima. Pitanje: ako su osoba A i B suvlasnici na odredjenom objektu, te osoba A promjeni bravu i zabrani pristup tom objektu osobi B, kakva tužba se podnosi? Za smetanje vlasništva ili za smetanje suvlasništva? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija