Jump to content

Crevja

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Oprostite sto je napisano sa crnim debelim slovima nije bilo nikakve lose namjere i naravno da nisam ljuta razolg za to mi ne davate .Pisem sa suprugom koji je na brodu i odgovara mi na e-mail pa kopiram poruku jer je on vise upucen u cijeli postupak. Predmet je u Splitu od 01.07.2012 godine .Mene interesira dali se mora cijeli postupak ponovit samo zato sto se zalio stanar koji kako sam navela nije ni bio u zgradi kad je cijeli postupak poceo zbog pogleda .Po tome cijela Dalmacija bi mogla biti tuzena ponovno i ponovno. Drugo dali imamo ikakve zastite i prava na izgubljenu dobit s obzirom da su komunalne i druge naknade placene jos davne 2005 godine. Mozda bi to sve skupa bilo dosta jasnije kad bi jos navela da doticni stanar i vlasnik zgrade su politicki jaki. Takoder smo se zalili Drzavnom pravobraniocu na sto su oni odgovorili da ce uputit pismo Splitu da vide u cemu je problem i naravno od toga ima 4 mjeseca nikakvog odgovora jos nemamo.
  2. Hvala lijepa na Vasem odgovoru!
  3. Moj odvjetnik nece ni da cuje za zalbu kaze da nema osnove za zalbu jer da to svak radi . Placat pun iznos alimentacije za period kad su djeca kod mene i kad je u pitanju ljetni raspust koji traje 3 mijeseca cini mi se nenormalno. Molim lijepo za savjet.
  4. Tuzba je uvijek bila u oznacenom roku od 15 dana tako da i nije bilo sanse da se pocme gradit. Zadnji put je dozvola izdana i na tu se dozvolu zalio stanar u roku od 15 dana ,koji se uselio nakon podnosenja zahtjeva za gradnju. Dozvola je ponistena i vracena na ponovni postupak 2012 gdje smo se mi zalili Upravnom sudu u Splitu i do dana danas nemamo nikakav odgovor.
  5. 2004 postavljemo zahtjev za izdavanje gradevne dozvole. 2005 dobija se ista nakon cega uplatimo cijele komunalije i namete u visini od 16.000 USD. Te iste godine gradevna dozvola se ponistava jer se zalio susjed koji granici sa nasom zzemljom koji je 2005 sagradio zgradu i nakon toga prodao stanove. Tako jos jednom 2009 . Nakon cega susjed/vlasnik zgrade odustaj od tuzbe i nama se izdava dozola za gradnju . 2012 stanar koji je kuio stan u toj sitoj zgradi se zali da ce mu se uvjeti zivota promijenit ako ispred njih dode kuca i da nije bio pozvan na uvid nacrta/koji je napravljen i izdat jos davne 2004/5 prije nego sto je on uselio u doticnu zgradu. Cijeli predmet je u Splitu od 01.07. 2012 do danas odgovora nema od Suda iako smo meduvremenu poslali 2-3 pozurnice. Molim Vas lijepo da mi neko da savjet sto radit .
  6. Hvala Vam lijepa na Vasem brzom odgovoru!!
  7. Hvala Vam lijepa na Vasem odgovoru! Sa zakonskim rokom sam pokriven jer je presuda dosla 21.svibnja 2014. Sa mojom bivsom nema razgovora kad su novci u pitanju tako da moram ulozit zalbu i trazit decidirano objasnjenje od suda u vezi placanja alimentacije koje oni svakako nisu napravili u mome slucaju. Koji je rok za zalbu na alimentaciju? S obzirom da sam dobio sudsko rjesenje za razvod braka i alimentacija je povrsno i ne decidirano recena i na ISTOM kaze da je rok zalbe 15 dana . Malo sam zbunjen i ne znam dali je rok zalbe za alimentaciju isti ????
  8. Dali se mora placat puna alimentacija drugoj strani iako su djeca zakonski dodjelena meni ocu 4 dana u sedmici i sve skolske praznike i raspuste. To bi znacilo da prilikom ljetnih praznika koji su najduzi ja bi imao dvostruko placanje? Molio bi lijepo ako bi mi neko mogao pojasnit dali na ovakvu odluku suda imam pravo zalbe?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija