Jump to content

DanyTargaryen

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kazna je za parkiranje na nedozvoljenom mjestu (komunalni redar). Oko zgrade nema dovoljno parkinga i svi parkiramo i na 2 "podesta" iliti kolna prilaza koja zapravo ne vode na nikakva vrata/ulaz, ali se nalaze uz samu zgradu. Br.zgrade na ciji sam podest bila parkirana je 21, a na kazni je napisano da sam bila parkirana uz zgradu 23.
  2. Poštovani, Molim savjet vezano za kaznu. Parkirala sam auto kao i uvijek uz zgradu. Nakon 9g prvi put dobila kaznu s napisanim kućnim br. 23, iako je auto parkirano uz zgradu 21 (straznji dio). Imam li pravo poništavanja kazne? Radi se o gradu Zagrebu. Hvala
  3. Koliko znam ne, a i kada pogledam na google kartama linija je isprekidana i nema nikakvog znaka (osim ako nije nešto u novije vrijeme)...ali nisu napisali koji znak sam prekršio već samo da sam kažnjen po tom članku, dok su za brzinu opisali cijeli dogadjaj.
  4. Da li mogu platiti pola kazne od 1000kn pa se zaliti na drugu? Bojim se da ne bih onda trebao platiti kazne u cjelosti skupa s troskovima suda?
  5. Ne, radi se o istoj adresi i istom vremenu prekršaja. Znači 2 prekršajna naloga u 2 kuverte za jedno te isti dogadjaj.
  6. Pozdrav, Dobio sam obavijest o počinjenom prekršaju po članku 53. stavku 5 (1000 kn kazne za prekoračenje od 21km/h). Uz to sam dobio još jednu kaznu za isti prekršaj po članku 12. stavku 4. (500kn). Zanima me zašto sam dobio drugu kaznu i da li mi imaju pravo naplatiti dvije kazne za isti prekršaj? Hvala.
  7. Pozdrav svima! Pišem vam u ime svoga dečka koji je doživio jednu veliku nepravdu, ako netko ima ikakav savjet - samo neka kaže. Naime, u petak ili subotu ovog vikenda izgubio je poslovni mobitel (od firme) misleći da je ostao u firmi. Nakon što je danas shvatio da ga nema, odn. da je mobitel ili ispao negdje ili ukraden, otišao je sa šefom u VIP kako bi prekinuli pretplatu za tu karticu. Tamo su to i učinili međutim dobili su šokirajuću vijest: Taj netko (tko je našao mobitel) je nabio 5000kn račun na način da je stalno zvao Alžir i Bugarsku, operater je rekao da je svaki poziv bio po 500kn otprilike te da oni to ne mogu otpisati i da neka odu na policiju. Na policiji su mu rekli da oni tu ne mogu ništa, jer ako je taj netko i pronašao mobitel, nemaju ga za što optužiti (jer onda kao mobitel nije ukraden), a i da nema šanse da će ga naći. Nakon toga, dečko je u ispisu brojeva našao par poziva prema hrv.br. te dobio nekog Arapina koji zna engl. te mu rekao da je čovjek koji ima taj mobitel Mustafa i da je smješten u hotelu Porin kao azilant. Nakon što je otišao tamo, rečeno mu je da oni imaju puno Mustafa i da mu ne mogu pomoći. Znači na kraju dana, sam je morao obavljati posao koji je trebala policija, iz VIP-a nisu htjeli locirati mobitel po signalu niti išta slično. Molim Vas ako imate ikakav savjet kako opravdati sa sebe taj račun pošto mi je dečko u teškoj financijskoj situaciji - radi za mizernu plaću, a majka mu je k tome bolesna i slijepa. Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija