Jump to content

abc1234

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, Ukoliko osoba skuplja potpise za predstavništvo stanara, a umjesto vlasnika stana se potpiše rodbinski povezana osoba, može li osoba koja skuplja potpise kazneno odgovarati za isto? Konkretno, osoba je predala potpise upravitelju, međutim potpisi nisu prihvaćeni, te trenutno pred. stanara prijeti tužbom zbog prevare. Hvala.
  2. Poštovani, Nakon potresa smo dobili stambeni kontejner za baku i djeda kojima je kuća bila oštećena i nesigurna za stanovanje. Nakon nekog vremena kuću smo obnovili i oni su se vratili unutra. Sad kad su baka i djed fizički i psihički sigurni, željeli bismo nešto napraviti s tim kontejnerom. Problem je što vlasništvo glasi na djeda, koji ima zdravstvene probleme i nije u mogućnosti donositi odluke. Stambeni kontejner smo dobili kao pomoć, te u ugovoru stoji kako se on ne smije prodavati, nasljeđivati niti poklanjati. Koje su nam opcije? Možemo li tražiti aneks ugovora? Vrijedi li takav vrlo obvezujuć ugovor? Lijep pozdrav
  3. Samo se traži povjeravanje djeteta. A zanimljivi su brojni detalji u tužbi. Imate li savjez što učiniti?
  4. Dakle, ja nisam niti jednom dobio poziv, a tužba je sastavljena prije desetak dana. Što znači da netko petlja i namješta, ako se ne varam. Imam li pravo?
  5. Ako sam dobro razumio, daju svoje mišljenje bez prisutstva samo ako se netko ne pojavi?
  6. Pozdrav. Kako je moguće da centar donese mišljenje o skrbništvu bez da su se konzultirala oba roditelja?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija