Jump to content

Crni88

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Doduše,obrazložio je sud žalbu,u smislu da su se troškovi života starijeg djeteta povečali,pošto je navršio 13.g.,ali sudsku nagodbu sa bivšom za alimentaciju tog starijeg djeteta sklopili tek prije dvije godine,tako da nisu mogli troškovi života tliko narasti za dvije godine,da se odbije moj tužbeni zahtjev,napisao sam žalbu zbog pogrešno utvrđenog činjeničnog stanja i pogrešne primjene materijalnog prava,jer ne može jednom sve,a drugom ništa......
 2. Dobio sam presudu u kojoj se odbija sniženje alimentacije,a povodom rođenja djeteta,a sa izlikom da su narasli troškovi života drugog djeteta,dakle u presudi se IGNORIRA rođenje djeteta... Imam rok žalbe 15 dana,molio bih za savjet kako da napišem žalbu..
 3. Nisam siguran,da li ovo spada u prekršajnu ili kaznenu asocijaciju..al nema veze,moj prijatelj ima jedan veliki problem,živi u malom selu gdje ima jedna jedina birtija,e sad taj birtijaš,a radi neki osobnih zamjerki,se je zainatio i ne da mu piće u toj jedinoj birtiji u selu več pet godina,pa me zanima da li ima nekakav pravni lijek za toga prgavog birtijaša'??(npr. diskriminacija i sl...)
 4. hahhaah..to je bilo prije,a ovu tematiku sam pokrenuo,da vidim što drugi misle o tom i prije svega me zanima što će odlučiti visoki prek. sud...
 5. Ne znam,ja tu presudu nosim sa sobom i ako me zaustave,ja to samo pokažem i to je to,ali nije pravomoćna,pametnjakovič se žalio,baš me zanima što će odlučit visoki prek. sud.
 6. Pa,iskreno da kažem,ja to i radim,jedanput su me zaustavili na graničnom prijelazu u Lupinjaku,te su vidjeli tu famoznu zabranu upravljanja,koju sam počinio sa hr. vozačkom i naravno,uhitili te sproveli na prek. sud u Krapini,gdje me je sutkinja odmah oslobodila,a radi spomenutog čl.58 st.5 prekršajnog zakona,jer kao što rekoh-nemam zabranu korištenja strane voz. dozvole na teritoriju R.H.,a poslije sam nazvao zapovjednika P.P. gdje je vraćena moja hr. vozačka,on mi je rekao da je moja vozačka evidencija arhivirana,e sad šta to znači ne znam,ali znam,da me tu gdje živim više ne zaustavljaju i
 7. http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vozio-222km-h-i-zaradio-kaznu-od-2-tisuce-kuna---332771.html Ovakvih primjera ima tisuče i tisuče i svagdje se radi i ZABRANI KORIŠTENJA VOZ. DOZVOLE,a ne o zabrani upravljanja,jer zabranu upravljanja možeš dobiti samo sa hrvatskom vozačkom dozvolom.
 8. A evidencija vozača,kad netko prije stjecanja na upravljanje,napravi prekršaj,zabrana se mu upisuje u evidenciju vozača,nakon stjecanja vozačke dozvole,a pošto ja nemam vozačku dozvolu(hr.),zabrana se upisuje isto nakon stjecanja odnosno zamjene za hr. voz. dozvolu,to znam pouzdano.
 9. Prekršajni zakon RH čl.58 st.5 kaže ovako; Zabrana upravljanja motornim vozilom izrečena osuđeniku,koji ima stranu vozačku dozvolu,sastoji se u zabrani njezina korištenja na području R.H.a ta zabrana upravljanja koju ja imam,a koju sam počinio sa hr. vozačkom,ne sadrži te elemente,a to znači,da ja nemam zabranu korištenja strane voz. dozvole na teritoriju R.H.,ima još nešta,nemoguće je da se vodim u evidenciji vozača u Hr. i Slo.,jer ja sam vozačku položio u Slo.,kao što se ne može biti prijavljen na dvije adrese u EU.
 10. Hrvatski sam državljan sa prebivalištem u Sloveniji i posjedujem važeću Slovensku vozačku dozvolu,a koju sam prije godinu dana dobio odnosno zamijenio za hrvatsku voz. dozvolu,e sad pošto sam prije godinu dana imao važeću Hrvatsku vozačku dozvolu,a sa kojom sam napravio prekršaj i sada sam dobio zabranu upravljanja od 6 mjeseci,e,sad me zanima,pošto ja nemam više Hrvatsku voz. dozvolu,a ona hrvatskoa vozačka,sa kojom sam napravio prekršaj,a koja je vraćena MUPU službenim putem,da li ja smijem upravljati os. vozilom u Hrvatskoj sa Slovenskom voz. dozvolom,jer ja nemam zabranu korištenja inozemn
×
×
 • Napravi novi...