Jump to content

potemkin885

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je potemkin885 objavio

  1. A neka obrađuju, to im je i posao, što se mene tiče osim napisanog nije bilo ničeg drugog, ako oni mogu kvalitetnom obradom utvrditi bilo što drugo uzet ću na razmatranje što i kako onda. a kriminalnih djela - nema nikakvih tako da mi je duša čista pa se u tom smjeru mogu i sam braniti, nije mi potrebna napredna obrana, barem ne zasad.
  2. Pozdrav, pitanje je sljedeće: kako ću ja znati dali će se moj poslani prigovor uopće uzeti na razmatranje i dali to znači da kazna još nije stupila na snagu niti novčano niti zaštitnom mjerom, naravno znati ću tek kad dobijem odgovor ako ga dobijem, povratnicu sam dobio da je prigovor zaprimljen ali opet nisam siguran kojom procedurom sve ide točno, Hvala svima, Pozdrav.
  3. Znači ovo kad šaljem dva potpisana primjerka preporučeno poštom, svaki primjerak (od dva) ide u svoju kuvertu ili idu zajedno *? kako točno treba biti ? Hvala puno.
  4. Obranu bih postavio priznanjem, jako tesko mi je to smislit kako srocit sve, no medutim na kraju naloga pise kako se taj prigovor il zalba pise i salje na pp koja je ispostavila prekrsajni nalog pa sam sad na iglama, gdje kako i sto jel mi vrijeme curi, Hvala na dosadasnjoj pomoci.
  5. Sad neznam onda kako je trebalo bit, izgleda da je sve svedeno na jedan nalog, jer iznesen je slučaj prekomjerne brzine pod točkom 1. te pod točkom 2. nezaustavljanje na znak "stop policija", te je ispod tog navedeno temeljem čl.39.st.1.t.2. prekršajnog zakona okrivljeniku se izriče ukupna novčana kazna u iznosu od 8000 kuna. Te je zatima navedeno ako okrivljenik u roku plati 2/3 izrečene novčane kazne smatrat će se da je kazna u potpunosti plaćena. iza toga svega stoji "Okrivljeniku se temeljem članka 58. prekršajnog zakona izriče zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B- kategorije u trajanju od 12 mjeseci" - i na kraju "Okrivljenik je dužan nadoknaditi troškove prekršajnog postupka u paušalnom iznosu od 500 kuna, priloženom uplatnicom u roku od 8 dana od dana pravomoćnosti prekršajnog naloga pod prijetnjom izvršenja." Kako ja mogu bit siguran da ću napisat ispravno prigovor/žalbu te da će uopće bit uzeta na razmatranje, te kako bih mogao bit siguran da neće sve bit odbačeno i da mi neće za godinu ili dvije zamrznut račun i naplatit si sve dobro debelo s kamatama; P.S a moram bit siguran je kako supruga ne radi, jedino ja, bilo bi kobno dva, tri , četiri itd.. mjeseca ostat bez plaće. Hvala i pozdrav.
  6. Pozdrav, pitam se kako sam zaprimio prekjučer prekršajni nalog sa navedenim iznosom kazne u tekstu i samo priloženom uplatnicom za platit troškove prekršajnog naloga pitam se dali ako pišem žalbu moram platit troškove prekršajnog naloga bez obzira na žalbu ili se u tom slučaju ne plaćaju ni troškovi prekr. naloga ? nije mi baš u potpunosti jasno kako i što oko tog plaćanja, unaprijed zahvaljujem na brzom odgovoru, Lijep pozdrav. P.S. ako može itko pomoći oko pisanja prigovora i kako bi bar trebala forma izgledati i što sve sadržavati molim za pomoć ako je moguće, Zahvaljujem.
  7. Pozdrav, pitam se kako sam zaprimio prekjučer prekršajni nalog sa navedenim iznosom kazne u tekstu i samo priloženom uplatnicom za platit troškove prekršajnog naloga pitam se dali ako pišem žalbu moram platit troškove prekršajnog naloga bez obzira na žalbu ili se u tom slučaju ne plaćaju ni troškovi prekr. naloga, unaprijed zahvaljujem na brzom odgovoru, Lijep pozdrav.
  8. Postovanje svima, Prekrsajni nalog je zaprimljen i vrlo je, barem meni neshvatljiv, naime, jedan dio govori ako se podmiri puna kazna u roku od 8 dana , Placanjem 2/3 dijela kazne ce se smatrati isto kao da je cijela podmirena, no zastitna mjera oduzimanje vozacke na 12 mjeseci je navedeno iza svega toga i ne spominje se niti mogucnost smanjenja ili slicno. Pitanje je samo ako se podnosi zalba dal se moraju svakako podmirit troskovi postupka sto su naravno odma prilozili i uplatnicu od 500 kuna. P.s. prvi prekrsaj u nalogu iznosi 5000 kuna a drugi 3000 i 12 mjeseci bez vozacke i troskovi postupka 500 kn. DIVOTA
  9. Mislis da bi priznanje uspjelo smanjit kaznu i mjeru a poricanje uz zalbu ne ???
  10. Zato je pitanje takvo jer je opcija tri otpala jer su podaci dani vec zato sto su morali bit dani.
  11. Pozdrav svima za pocetak, Kako sam nedavno imao situaciju u prometu s policijom, trebao bih kvalitetnu pomoc ako je moguce, slucaj sam objavio u temi prekrsajno i prometno pravo ali sam naravno spreman ponoviti sve i otici u detalje u svrhu obrane odnosno kvalitetne zalbe te smanjenja novcane kazne i naravno jos vaznije zastitne mjere, Nadam se kako ce se netko javiti ili ovdje ili porukom, Hvala i pozdrav.
  12. Hvala na odgovoru, Kako smatram da ce njihova izjava ( najvjerojatnije dvojce sluzbenika) biti jača i praktički vrlo teško nepobitna nisam bas siguran kako bi poricanje uz zalbu uopce moglo proc protiv tako neceg odnosno neznam jer nemam bas s tim iskustva, i kakav je ishod prve opcije ako se zalba odbije , vjerovatno puna kazna; A opet kod priznanja i trazenja smanjenja kazne i zastitne mjere nemogu bit siguran da ce isto tako proc uopce i bit uvazeno, hmm!
  13. Pozdrav jos jednom. Pitanje je sljedece: koje su kazne odnosno sankcije nakon sto su u policiji dosli do podataka o vozacu, te koje su opcije za žalbu i prigovor i šanse da se može uopće žalit protiv njihove izjave koja u većini slucajeva bude napumpana pretpostavljam, Unaprijed hvala na odgovoru i pomoci.
  14. Pozdrav, Kako i sam naslov kaze, na signalizaciju zaustavljanja prometnog policajca (patrole), automobil je produzio i po gasu, za 400 metara skrenuo u neku ulicicu parkirao auto tik uz necije dvoriste te pobjegao u necije mracno dvoriste gdje je patrola bila za minutu i pregledala auto no vozac se skrio, sad je pitanje koje su mogucnosti covjeka koji je zbrisao a koje su mogucnosti decki u patroli??? Hvala i pozdrav !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija