Jump to content

mikogo

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo, ja ću odgovoriti...Bila sam kod odvjetnice, rekla mi je da ima pravo to napraviti jer je dijete punoljetno. U slučaju neisplaćivanja ili bilo kakvih problema dijete samo mora (ako želi) podnijeti tužbu. Dakle, ja kao majka nemam tu više nikakvih prava.
  2. Da, punoljetna je ali živi sa mnom. I napravila je to bez mog znanja. Kako je moguće da otac na svoju ruku u računovodstvu mijenja broj računa na koji se vrši uplata?
  3. Imam dijete koje završava srednju školu i planira upisati fakultet. Alimentacija je sve do ovog mjeseca bila po sudskom nalogu skidana s njegove plaće i uplaćivana na moj tekući račun. Od tog iznosa (800- 1000 kn) sam već par godina mjesečno odvajala 500 kn i uplaćivala na štednju kako bi osigurala barem nešto novaca koji će biti potrebni za daljnje školovanje. I sad... danas mi je to moje dijete reklo kako je njen otac preusmjerio uplate na njen tekući račun. Ostala sam zatečena jer ona i dalje živi sa mnom, i pitam se da li on to uopće smije napraviti, promijeniti broj računa na koji će uplaćivati novac. Molim ako netko zna nešto o ovome.......
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija