Jump to content

Vinodol

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ukratko evo mog slučaja, kada sam prodao poljoprivredno zemljište. Nakon potpisanog i ovjerenog kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, kupac mi je predao novac (kojeg mi je i pokazao prilikom dolaska u javnobilježnički ured) i svi sretni i zadovoljni. Kupac otišao s potpisanim kupoprodajnim ugovorom, a ja sa novcima. Nakon dva mjeseca stiglo mi rješenje od porezne uprave da je kupac platio porez. i to je to...
  2. Mene bi svakako interesiralo, jer u proteklih sedam godina, nemili događaj mi se desio dva puta, a popravak u Auto-Staklo servisu sam u oba dva slučaja platio iz svog đepa.
  3. Rasprava i diskusija samo oplemenjuju, produbljuju i unapređuju međuljudske odnose. U svakom slučaju sama podjela na seksualnu orjentaciju nema smisla kada svi znamo da je sluznica sluznica. Jednostavno bi kod odgovora na pitanje kojoj seksualnoj orijentaciji pripadamo, trebali odgovoriti sa: ljubitelj sluznice ili apstinent. Na taj način bi nestala jedna društvena podjela, ionako ih ima previše.
  4. Priznati krivnju i izraziti duboko kajanje, te uputiti ispriku oštećenici, te na kraju još tijekom rasprave pokušati vratiti iznos od 2050,00 Kn plus kamate. Sud će svakako uzeti u obzir Vaše iskreno kajanje i dobronamjernost, te će analogno tome i odrediti primjerenu kaznu.
  5. Mišljenja sam da je sama preporuka nepotrebna i nesvrsishodna.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija