Jump to content

dbcd004

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. 1.do visine na kojoj ne smeta sigurnosti zračnog prometa 2.možda da joj postaviš zamku za medvjede u živicu? (ozbiljno, ima pravo skupljati svoje stvari iz tvojeg dvorišta - susjedska prava, Zakon o obveznim odnosima) 3.čija kamera? 4.ne smije 5.smiješ, ali ako mu dim zamaže fasadu ili nešto slično, onda je to nedopuštena imisija - opet Zakon o obveznim odnosima, odgovarat ćeš za štetu
  2. Nema teorije. To se može jedino pendrekom sankcionirati, a na to možeš slobodno i računati ako te policajac ulovi samog s takvom majicom.
  3. Ovo s troškom je GLUPOST. Ne dajte mu ništa i prijavite ga Odvjetničkoj komori.
  4. Da ne zamaram zakonskim formulacijama, osiguranja najčešće pristaju na cijenu tuđe pomoći od 10 kn po satu, iako se ona prema nalazima vještaka trenutno kreće oko 15 kn. Ako se stranke ne usuglase oko cijene sata tuđe pomoći, trebat će provesti financijsko vještačenje, što se naročito isplati ako je u pitanju stalna renta za tuđu pomoć. Da li nekom treba tuđa pomoć/trajna renta i koliko dugo, procjenjuju medicinski vještaci.
  5. dbcd004

    Skripte

    I ja bih prvenstveno molio dobru skriptu iz građanskog, a može i ostale s pravosudni.izhr. Mail je dbcd004@net.hr, hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija