Jump to content

KRALJ ZIVOTA

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je KRALJ ZIVOTA objavio

  1. :palac:Hvala na dobrim savjetima.Da mislim da mi je dovoljno "iskustva" za sada. Pitam se samo kako ćovijek može upasti u takovu životnu mrežu lako a kako je teško iskobeljati se iz nje.
  2. Eto ,ne samo da nemogu nastaviti život ....nego sam prisiljen trpjeti osobu kraj sebe koja je postala nevjerojatno zla....nego bih mogao i izgubiti puno više .Osobu koju volim.Gdje tu zakon štiti nas od ZLOSTAVLJANJA jer ovo jest PASIVNO zlostavljanje i zatvor iz kojeg nemogu izaći a da ne izgubim ono osnovno posao.
  3. Hmmm.....nisam baš siguran! Jednostavno se "desio život"i došla su djeca pa se nekako sve drugo guralo u stranu.Sad kada su djeca odrasli ljudi i otišli iz doma...shvatite da živite dugo...dugo s osobom koju neznate.
  4. Hvala na odgovoru.....osječam se kao da sam upao u paukovu mrežu.S jednim potpisom prije puno godina kao da sam potpisao smrtnu presudu.Nemogu ni naprijed a ne želim sadašnji život...ja kupujem ,radim,financiram a ona kao zaštićena vrsta polaže na sve to pravo a nije ni prstom mrdnula. Nadao sam se da je netko bio u identićnoj situaciji te mi može iz prve ruke reći kako i što trebam uraditi.Jer pravno....je to vrzino kolo jedan mi pravnik kaže jedno,drugi drugo....strašno.
  5. Da zbog nekih razloga živimo u istom kućanstvu....iako je sadašnja supruga prijavljena na jednoj adresi a ja na drugoj.Ona na stan u Zg a ja na kuću van grada koju sam nedavno sagradio i upisao na svoje ime.....međutim ona se na silu uselila u tu kuću iako zna da sam ju ja sagradio za sebe nakon rastave te tvrdi da ona ima to pravo.zato sam sada u velikoj nedoumici dali kupiti novu kuću dok smo još papirnato u braku.a koji nemožemo prekinuti još neko vrijeme radi uvjeta koje smo potpisali s stranim partnerima.Molim vas brzi odgovor,jer neznam što da radim?
  6. .Još sam u braku iz kojega želim uskoro izaći ali zbog nekih obiteljskih i poslovnih problema nisam još pokrenuo brakorazvodnu parnicu .Kako znam da nakon razvoda ću postojeći stan i kuću (koja je na moje ime)ostaviti djeci i sadašnjoj supruzi....želio bih si osigurati imovinu koja bi bila samo moje vlasništvo. Konkretno ukazala mi se prilika da kupim kuću povoljno i dignem kredit na svoje ime...ali me brine kako još nije pokrenuta brakorazvodna parnica dali sadašnja supruga ima pravo i na udio u toj novoj kući koju bih sada kupio iako bi ona bila plaćena mojim kreditom i prenesena na mene kao vlasnika,bez njenog sudjelovanja. Trebam hitan odgovor jer je u pitanju dali ću kuću kupiti u ovih par dana ili ne.Ako ona ima bilo kakvo pravo na udio u toj kući onda moram odustati od kredita i kupovine. Zahvalan.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija