Jump to content

Ziryab

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zamolio bih ako netko zna otprilike vremenski rok za isplatu nakon što sud postavi, tj. donese datum ovršnosti odluke. Ovdje sam vidio da se spominju 8 i 15 dana, ali pretpostavljam da cijeli proces u FINI traje oko mjesec, dva (?) U pitanju je tužba za isplatu radno-materijalnih davanja prema Ministarstvu i donošena je pravomoćna presuda u moju korist i datum ovršnosti. Ne bih pitao da mi nije krizno i da mogu nešto naći na webu, ali nisam nigdje pronašao konkretno o vremenskom trajanju procesa. Bilo kakve informacije su dobrodošle.
  2. Shvaćam sada, hvala na odgovoru.
  3. Znači oni se žale i sud to onda prihvaća ili odbija ili se ponovno šalje predmet na suđenje?
  4. Zahvaljujem na odgovoru, iako mi to i dalje nije jasno, predmet je već bio na županijskom http://e-predmet.pravosudje.hr/index.php?q=pretraga&sud=5046&upisnik=G%C5%BE&predmet=1831&godina=2012 šta nije viši sud "konačan"?
  5. Zamolio bih ako se netko razumiju u definicije i značenja stavki na e-Predmetu da mi pojasne otprilike što one znače, tj. značenje stavki presude i žalbe. Da li to znači da je slučaj gotov i da nema više prava žalbe ili? Meni nije jasno ovo, jer se po ovome onda mogu žaliti do beskonačnosti i nikada ne završiti slučaj Unaprijed se ispričavam ako sam pogrešno postao ili na krivu temu stavio, ali bi mi puno značilo kada bih znao što je što u ovome. Screenshot slučaja http://tinypic.com/view.php?pic=5l54zt&s=8#.U778kxj0Z5E ili ako vam je potreban direktan link http://e-predmet.pravosudje.hr/index...71&godina=2013 Za dodatne informacije slobodno pitajte
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija