Jump to content

Tarik Dervovic

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bok! Zivimo u Njemackoj pa ako je to bitno da znate. Zanima me za zenu hoce li imati bilo kakvo pravo nasljedstva kada joj oca vise ne bude. Znaci on je nju i mater i ostavio te ga nikad nije niti upoznala, ali ju je priznao te placao redovito do 18 godine alimentaciju. Ako vam i to nesto znaci. Pitam sad jer je covjek vec u godinama i da znamo ako sta prije jos trebamo napraviti. Isto sigurni smo oko 80% da se on vise nikad nije zenio niti ima drugu djecu. Pa mozete mi u oba 2 slucaja napisat kako bi islo.. Unaprijed se zahvaljujemo!
  2. Bok! Zanima me prvo koliko se ceka promjena prebivalista? I dali se moze napraviti u gradu di zelim zivjeti, tj. oni mi odjave staro i prijave novo prebivaliste? Evo da kopiram clanak sa Mupa ali opet da mi netko potvrdi Zahtjev za prijavu prebivališta podnosi se u nadležnoj policijskoj upravi/policijskoj postaji (PU/PP) prema mjestu u kojem građanin prijavljuje novo prebivalište. Policijska uprava/policijska postaja u kojoj građanin prijavljuje novo prebivalište izvršit će odjavu ranijeg prebivališta. Te me zanima mogu li onda odmah recimo dignuti novu domovnicu ili rodni list u maticnom uredu tog novog prebivalista? Unaprijed hvala!
  3. Bok! Zanima me prvo koliko se ceka promjena prebivalista? I dali se moze napraviti u gradu di zelim zivjeti, tj. oni mi odjave staro i prijave novo prebivaliste? Evo da kopiram clanak sa Mupa ali opet da mi netko potvrdi Zahtjev za prijavu prebivališta podnosi se u nadležnoj policijskoj upravi/policijskoj postaji (PU/PP) prema mjestu u kojem građanin prijavljuje novo prebivalište. Policijska uprava/policijska postaja u kojoj građanin prijavljuje novo prebivalište izvršit će odjavu ranijeg prebivališta. Te me zanima mogu li onda odmah recimo dignuti novu domovnicu ili rodni list u maticnom uredu tog novog prebivalista? Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija