Jump to content

prophet_47

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je prophet_47 objavio

  1. Znaci trazim odvjetnika koji se bavi kaznenim djelima (slucaj vezan za drogu) na podrucju grada Zagreba / Velike Gorice , kontakt telefon : 0976521187
  2. Ima li tko za preporucit nekog odredjenog odvjetnika s podrucja zagreba koji se bavi kaznenim pravom? Pokrenuo sam temu u tražim odvjetnika al nema odgovora.
  3. Također trebao bih osobu barem za savjetovanje,znaci odvjetnika koji se bavi kaznenim pravom da mi kaze par informacija vezanih za situaciju kada je nalog za pretres krivo napisan
  4. Puno vam hvala na vašim odgovorima, definitivno cu se posavjetovati. Sad jos jedno pitanje, da li da cekam da mi se odvjetnik dodjeli tj. poziv za sud ili da odem privatno na "savjetovanje"?
  5. Nalog je znaci za mene,pretres kuce i okucnice bla bla i to sve klasicno sto pise na prvoj strani. I sad vazni dio : Zahtjev je osnova. Naime iz zahtjeva opcinskog drzavnog odvjetnistva te dokumentacije koja je prilozena uz zahtjev proizlazi osnovana sumnja vezano za navedeno kazneno djelo. Naime tijekom kriminalistickog istrzaivanja osumnjiceni moje ime ( makar bi ovdje trebalo bit bratovo jer je on sve za sebe priznao u postaji i zapravo su zbog njega dobili nalog) najprije je po pronalazenju vise komada sadnica indijske konoplje izrazio spremnost da istu dragovoljno preda,ujedno priznajuci u potpunosti pocinjenje predmetnog kaznenog djela, da bi zatim porekao bilo kakvu povezanost uz odbijanje dragovoljne predaje pronađenih sadnica. Imaju u vidu da postoji vjerojatnost da bi se pretragom doma i drugih prosotija mogli pronaci predmeti ili tragovi vazni za kazneni postupka odluceno je kao u izreci. Znaci oni su dobili nalog zbog njega za mene,ali prilikom pisanja naloga umjeto njegovog imena naveli su moje kao osnovu temelja,tako da ispada da sam ja sam sebi osnova za nalog sto nema smisla jer ja nisam predao nikakve sadnice ni biljke. Plus dodao bih da imam papir s njihovim potpisima i popisom toga sta su meni oduzeli a na popisu samo stoji tih par paketica marihuane sveukupno cca 25grama brat je prijavljen na ovu adresu ali ne zivi ovdje, zivi u drugoj kuci na drugoj adresi gdje su mu nasli sadnice i biljke te ga tamo i priveli.
  6. Poštovani Prica ukratko : brata je drukala bivsa cura da uzgaja i mene da imam veze s tim. Priveli nas. Brat je sve priznao i dobrovoljno predao. Ja nisam htio nista i htio sam nalog. Nakon 7 sati cekanja dobili su nalog i pretresli su mi kucu i nasli cca 25g marihuane koja je bila za mene ali nazalost zavakumirana u vise paketica. Sve u svemu danas sam citao nalog detaljno s kojim su mi usli i shvatio sam da je nalog krivo napisan tj neosnovan. Temelj naloga za mene je to da sam ja dobrovoljno predao stabljike i sadnice i time su kao dobili nalog za moju kucu,a ja nisam predao nikakve ni sadnice ni nista drugo. A zapravo je trebalo pisati umjesto mog imena ime mog brata jer je on imao sadnice i on je to dobrovoljno predao. Sada cijeli taj nalog nema smisla i mislim da je neotemeljen tj neosnovan. Kakva su vasa misljenja o tome? Da li su oni meni sad povrijedili moja prava jer su usli s nevazecim nalogom u moju kucu? Puno hvala
  7. malo sam se raspitivao i vecina ljudi kaze da je propisana kazna 5000 do 20000kn ... i sad meni sud moze propisat manju kaznu tj 5000kn ali kao da ispod toga nemoze ,isto kao da vozim bez pojasa i kazna je 1000kn a oni meni nemogu smanjit ispod tog jer je to propisana kazna ? ... to sam cuo iz vise izvora nisam siguran u njihovu tocnost ... kakav je postupak sto se tice saslušanja i zahtjeva za promjenom mjesta saslušanja? ... ja cu vjerovatno doma dobit poziv za sud za split ... sta onda moram ic u svoju policijsku upravu i njima predat nekakav zahtjev za tu promjenu ili?
  8. puno ti hvala ... ovo za saslušanje mi puno znaci
  9. Sve u svemu,inace sam iz velike gorice ,za vrijeme ultra music festivala sam uhvacen s jointom u ustima,izvagano je 0,9g (sve skupa znaci duhan,biljka,filter i papir) ... nikad nisam imao nikakvu kaznu,prekršaj niti nista,redovan sam student na FER-u,majka nije zaposlena kao ni brat a otac je malo malo na čekanju ... koliku kaznu bih mogao ocekivat? policajci u splitu su mi rekli da ce bit oko 700kn ... i da li sada ja posto sam iz velike gorice moram ic na suđenje u split ili ce mi se suđenje izvest u velikoj gorici? pošto je to samo prekršaj i mislim da nije potrebno svjedočenje policajca (službenika koji me zatekao)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija