Jump to content

JASMINKA VŽ

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je JASMINKA VŽ objavio

  1. Puno hvala na odgovoru. Smatrate da bi moja kazna mogla biti umanjena, obzirom da sam "nekažnjavana" i imam niska primanja (nezgoda je nepropisno ukljucivanje u promet sa minimalnom materijalnom štetom). Izrečena mi je kazna od 2 500 kn.
  2. Poštovani, molim Vas da li možda znate da li se brišu iz evidencije sudske prekršajne kazne nakon 10 godina, ili ostaju trajno u evidenciji? Uložila bi žalbu na nedavnu prekršajnu kaznu i navela da nisam bila kažnjavana, odnosno da mi je ovo prvi prekršaj, mada sam imala jednu nezgodu prije više od 10 godina.
  3. Zahvaljujem na odgovorima. Inače, radi se o jednom poznatom građevinskom poduzeću i koliko znamo u istoj je nezavidnoj situaciji 100-tinjak građana-vlasnika i njihovih obitelji. Možda bi bilo efikasnije povezati se i nastupiti zajedno i medijski i pravno...iako su hipoteke različitih banaka. Ili je i za to prekasno.
  4. Kupili smo stan,platili ga u cjelosti, upisali se u Zk. Prodavatelj se ugovorom obavezao skinuti hipoteku, ali nije.Sada ide u stečaj. Kakav nam je status, što poduzeti? Lijepo molim savjet.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija