Jump to content

yva

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je yva objavio

  1. Molim savjet u svezi osnivanja jezičnog ucilista. Tko ga može osnovati (da li može fizička ili pravna osoba), koga kontaktirati ili pitati za savjet.?
  2. Mogu li se predavati strani jezici u sklopu d.. , firme koja je registrirana za izvođenje nastave kao jedne od djelatnosti ili se mora zvati skola stranih jezika? Može li se dio firme koji se bavi predavanjima nazvati nekim drugim imenom ili mora djelavati pod imenom pod kojim je registrirana? Gdje je najbolje pogledati program i plan izvođenja predavanja za tečajeve stranih jezika te koj je postupak ovjeravanja programa od strane Ministarstva?
  3. Mogu li se predavati strani jezici u sklopu d.. , firme koja je registrirana za izvođenje nastave kao jedne od djelatnosti ili se mora zvati skola stranih jezika? Može li se dio firme koji se bavi predavanjima nazvati nekim drugim imenom ili mora djelavati pod imenom pod kojim je registrirana? Gdje je najbolje pogledati program i plan izvođenja predavanja za tečajeve stranih jezika te koj je postupak ovjeravanja programa od strane Ministarstva?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija