Jump to content

jany

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. poznajem branitelje koji su doista časni,koji su se borili za našu RH dali živote i zdravlje za našu Domivunu i doista im se divim .Svakom pravom invalidu bio on civilni ili vojni treba omogučiti pristojan život ali sam jako protiv nepravde,protiv "guranja problema pod tepih" i onih koji mogu raditi i zaraditi ali su iskoristili priliku i pokrali nas..Sramotno je i što su udovice poginulih branitelja uzele braniteljske mirovine...Bilo bi mi ispod časti mlada inteligentna zdrava i da budem radnom narodu RH na grbači.Sustav je totalno zakazao ali budu li svi okretali glavu i naši unuci će raditi za hrpu lijenčina.
  2. eto to nam je naša borba dala.već 5 g prijavljujem imenom i prezimenom lažnog vojnog invalida .Spremna sam i svjedočiti kako je dobio lažnu mirovinu i nitko ništa ne poduzima...Svi se prave ludi..Pravi invalidi ne mogu ostvariti svoja prava a ovi glumci bez dana provedenog na liječenju,bez ijedne popijene tablete,tzv.invalidi s otvorenim privatnim firmama uzimaju poštenom narodu prava...rastala sam se zbog pravde...nisam željela sudjelovati u tim prijevarama i tužna sam kad čitam kako se stvarni invalidi muče.Za mirovine lažnih svi mi rintamo ...i ne ću pustiti tek tako da nekažnjeno prođu svi koji nas potkradaju.Roditelji su mi invalidi,jedva preživljavaju od svojih mirovina a mlad,zdrav čovjek 20g prima mirovinu u iznosu od 7 500kn...Sramotno..ne ću odustati dok se ne riješi ...
  3. hvala na odgovoru..Međutim interesira me kako će tužbu pokrenuti učenica koja je nezaposlena,tko će joj snositi troškove parničenja i odvjetnika.Ona je još učenica u srednjoj školi.Osim toga novi Zakon koji uključuje naplatu od bake i djeda pa me i to interesira.. zahvaljujem na pomoći.
  4. hvala na odgovoru..Međutim interesira me kako će tužbu pokrenuti učenica koja je nezaposlena,tko će joj snositi troškove parničenja i odvjetnika.Ona je još učenica u srednjoj školi.Osim toga novi Zakon koji uključuje naplatu od bake i djeda pa me i to interesira.. zahvaljujem na pomoći.
  5. Rastala sam se prije dvije godine nakon dugogodišnje sudske parnice(tri g parničenja) oko skrbništva.Bivši suprug prima invalidsku braniteljsku mirovinu dobivenu i zasnovanu na PTSP-u a ja sam pedagoška djelatnica koja je morala dokazivati svoju moralnu,pedagošku i psihološku podobnost da bi dobila skbništvo nad djevojkom starom 17 g,sada ima 19.I bez obzira na sve upsjela sam obraniti svoju čast i pokazati se uzornom majkom.U tom parničenju sutkinja je dodijelila alimentaciju na moje ime,sve dok se kći školuje i nakon prestanka školovanja godinu dana dok se ne zaposli.Međutim,čim je kći napunila 18 g počeli su problemi:najprije je novac uplaćivao na njen limitirani račun,sada ga više niti ne uplaćuje.Zanima me kome se obratiti,kako riješiti problem redovite uplate alimentacije.Živimo u istarskoj županiji gdje je malo odvjetnika spremno u kratkom roku rješavati ovakve probleme.U prvom parničenju morala sam podignuti kredit za njihove usluge.S bivšim suprugom ne komuniciram stoga svaki dogovor je nemoguć. Unaprijed zahvaljujem na savjetima i pomoći.
  6. Pokušavam pronaći odvjetnika koji bi mi znao reći što me slijeduje kod podjele imovine nakon rastave u slučaju kada je stan dodijeljen branitelju i pod uvjetima kupnje istog po posebnim uvjetima.Naime,zbog dodijele ovog stana odrekla sam se vrijedne zemlje ,obiteljske vikendice svega,kako ne bi imala nijednu nekretninu na sebi i da bi ostvarili pravo na dodijelu stana.Zajedno smo u braku proveli 17.g.U tom razdoblju živjeli smo 7 g u stanu mojih roditelja i dvije g u podstanarstvu koje su nam financirali moji roditelji.2002.g.Ministarstvo branitelja dodijelilo nam je stan sa pridržanim vlasništvom,što znači kada se kredit otplati onda se vlasništvo može prenijeti i upisati.Ulagala sam u ovaj stan kao i moj bivši suprug i zanima me koje je moje pravo na podjelu stana ,kako ga ostvariti i kome se obratiti. Zahvaljujem na pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija