Jump to content

fajrvol

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, Imam jedno pitanje vezano uz plaćanje PDV-a kod maloprodaje kroz konsignaciju. Moj obrt bi prodavao robu za konsignanta (dobavljača). Na otpremnici za robu iskazana je osnovica i dodan PDV. Pa meni nije jasno da li ja sad moram uračunati dva puta PDV u moju maloprodajnu cijenu (PDV koji bi platio konsignantu i PDV koji moram platiti državi nakon izdavanja fiskalnog računa)? Nadam se da sam to dobro objasnio i da sam na dobru grupu postavio pitanje:misli:.
  2. Da, radi se o kućanstvu. To nisam bio siguran da li ja mogu se pozvati na zastaru samostalno ili moram čekati nekakvu ovrhu da mi dođe pa da se onda žalim.
  3. Poštovanje, imam na žalost dugovanje za odvoz smeća iz pretprošle godine i komunalno poduzeće mi šalje na računu svaki put obavijest da imam dugovanje od 288,00 kn. za to razdoblje. Moje je pitanje, da li se ja mogu već sada pozvati na zastaru tih računa u dopisu komunalnom poduzeću gdje bi naveo da po zakonu ti računi za odvoz smeća su u zastari ili moram čekati da mi pošalju ovrhu za taj dug pa se tek onda žaliti? Lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija