Jump to content

footballcoach433

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je footballcoach433 objavio

  1. Zaboravio sam samo reći da mi je taj nenamjenski kredit prodan B2 Kapitalu. A pod ovrhom sam od 2012. Znači već me čekaju 3,5 godine pa ga je sad banka prodala prije mjesec dana prodala toj tvrtki B2 Kapital. E sad da li imaju i oni praksu da ganjaju po inozemstvu?
  2. Lp, da li ima neke promjene u vezi ove teme? Pod time mislim da li još uvijek ne mogu ovršit račun u inozemstvu ako radim tamo i živim? Pod ovrhom mislim kredit od banke. Zahvaljujem svima!
  3. Lijep pozdrav svima! Imao bih kao i većina nekoliko pitanja u vezi kredita. Naime, prije 6 godina (2008) digao sam kredit u PBZ banci. Dobio sam kredit na temelju toga što sam predthodnog uredno vraćao. Dobio sam 7 tisuća Eura na rok otplate 7 godina, sa time da u tome trenutku nisam bio nigdje zaposlen, niti sam imao bilo kakve imovine na svoje ime. Pod time mislim na nekretnine i pokretnine, te bilo kakvih novačnih sredstava u bilo kojoj banci. Jedini uvjet mi je bio da moram ovjerit kod bilježnika ugovor. E sada, nakon 3 godine ja sam prestao plaćati rate kredita, to je bilo 2011. Godinu dana nakon toga (2012) sam primio poštu od odvjetničkog ureda da će mi uzet svu imovinu itd. Do dan danas nisu ništa naplatili jer nemaju mi šta uzeti. Još bih dodao da primam socijalnu pomoć od 800 kn od 11 mjeseca 2013 godine. Otkaz kredita je bio 2012 godine negdje u 10 mjesecu. Imam sada nekoliko pitanja, a to su sljedeća, te u prilogu sam skenirao ugovor i još neke dokumente koji bi mogli pomoći u riješavanju ovog problema. 1. Da li u ovom kreditu ima zastare i koji je rok? 2. Ako ima zastare i kada ona nastupi što moram slijedeće napravit pod time smatram da li moram zatražiti neki papir od banke da više ne vrše potraživanja prema meni? 3. Znam da banka može prekinuti taj rok zastare te kako to izgleda, pod time mislim na koji to način mogu prepoznati? Zahvaljujem! Ivan
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija