Jump to content

rudar

Korisnik
 • Broj objava

  100
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Objave koje je rudar objavio

 1. Iz ovoga što ste napisali uopće ne proizlazi da predstavnica stanara odbija komunikaciju, posebno ako se radi o zgradi s puno stanova i ako to radi volonterski ili za minimalnu naknadu. Osobno doiste ne vidim zbog čega bi predstavnica stanara 20 puta morala usmeno objašnjavati istu stvar svakom stanaru posebno, čak i kad bi svi bili pristojni (a statistički među većim brojem stanara barem jedan sigurno nije sposoban za pristojnu i suvislu komunikaciju).

   

  Suvlasnici uvijek mogu ugovorom o upravljanju definirati i takve detalje kao što su način komunikacije i određivanja zamjenika predstavniku stanara, a ako nisu definirani, onda ih predstavnica stanara niti ne krši.

   

  Ako je ona na godišnjem onda očito niti usmena komunikacija ne bi pomagala.

   

  Ako pod hitnim slučajem mislite npr. potrebu hitne intervencije onda je to ionako u nadležnosti upravitelja pa ga se može kontaktirati izravno, predstavnik stanara je samo posrednik između stanara i upravitelja bez ikakvih ovlaštenja, osim onih izričito propisanih međuvlasničkim ugovorom ili ugovorom o upravljanju.

   

  Priča bi bila drugačija, ali samo donekle, ako je predstavnici stanara to radno mjesto.

   

  Ako je plaćen za svoj rad kao predstavnik stanara onda bi trebao komunicirati sa sustanarima bez obzira koliko je plaćen / minimalno ili maksimalno /.Zanima me da li postoje uopće predstavnici stanara koji to rade volonterski u današnje vrijeme.Postoje li,onda su to jako rijetki.

 2. Preko domaće internet trgovine kupljen proizvod uz koji prodavatelj poklanja kao dodatak još jedan proizvod,na naš upit o kakvom se točnom proizvodu radi prodavatelj nam šalje slike dotičnog / nazovimo "poklona "/.Odlučujemo se za kupnju između ostalog i zbog tog "poklona" no na kraju dobivamo nešto sasvim drugo od onoga što smo vidjeli na slici koju su nam poslali.Proizvod je bio poklon za jednu osobu pa nije dolazio u obzir povrat koji je prodavatelj nama nudio,Što možemo učiniti,jer "poklon" koji smo dobili puno je manje vrijednosti nego onaj sa slika koje su nam dostavili prije kupnje.

 3. Upadam na temu ali izvinite.Ako imaš svoj stan / neadekvatan za broj članova obitelji / i nasljediš od roditelja pola kuće ti više nemaš nikakvih prava za stambeno zbrinjavanje preko ministarstva.Jesam li to dobro shavtio?Pomagajte,jer sam bio na listi za poboljšanje uvjeta stanovanja.

 4. Pitanja su hipotetska ako ovo ako ono.Mene zanima dali se uzima u obzir povećanje postotka oštećenja organizma kod procjene omjera rat_mir.Možda netko ovdje ima vlastiti primjer ovakve situacije u skorije vrijeme.Koliko je teško ili lako dobiti ovisi najviše o volji vještaka / nažalost,kriza je / koji te vještače jer moja med. dokumentacija govori u prilog pogoršanju koje će možda biti uzeto u obzir a možda i neće.

 5. Trenutni status : 40 % hrvi,opća nesposobnost,omjer 40 % rat a 60 % mir.Ako idem na novu procjenu postotka invaliditeta i on bude povećan / zbog pogoršanja bolesti / dali mi to ide u prilog da mi i omjer rat mir bude povećan / na njihovoj novoj procijeni / u korist rata a s time i mirovina.[

 6. Mrljavac žao mi je što si moj post shvatio kao nešto loše jer moja je reakcija bila samo na dio tvog posta koji kaže da sada režu časnicima i težim invalidima a oni s manjom mirovinom nisu zainteresirani za događanja jer njih ne diraju sada.Veliku većinu je itekako briga i sam sam jako zainteresiran tako da o neprimjerenom postu nema mjesta govora.Pitanje je samo što se može učiniti na pojedinačnoj razini da se nešto pokrene i promijeni kako bi svi imali za donekle dostojan život.

 7. Moje iskustvo sa prvostupanjskim vještačenjem je isto,vještak mi je rekao koliki omjer on predlaže .Ja osobno to nisam vidio na papiru nego usmeno tako da je moguće i to da mi je rekao samo da me se riješi a onda kada dođe sa revizije je konačno.

  Mrljo zašto bi bilo "pomalo neprofesionalno"?na zadnja dva vještačenja vještaci su mi rekli koliki omjer oni predlažu.i to je bilo napisano tako i u odbijenici iz Zagreba.(osijek predložio zagreb odbio )
 8. Ovako smanjenje ima smisla samo da se i među branitelje / hrvi / baci kost da reže jedan na drugog.Jer ovi komentari kome treba a kome ne treba smanjivati to pokazuju.Koliko je tko dao doprinos u obrani suvereniteta države nije usporediv jer netko je mogao biti JEDAN dan u HV ali se je našao na krivom mjestu i ostao bez dijelova tijela zar je on kriv što je bio jedan dan u HV?

 9. Poslao i dobio odgovor od AUDIO da su mi dodijeljene dionice vupika i đure đakovića.Predao sam zahtjev za razliku većeg postotka invaliditeta u 7 mjesecu 2008 godine.Rješenje kažu stiže u kolovozu ili rujnu a sa njim i dionice na račun.

 10. Kao prvo postavljas pitanje koje zvuci kao da ga osobno poznajem,kao drugo zar je neki problem,osim ako nisi lazni branitelj doci do g.T. Koji ce ti kao i meni reci sve potrebno,kada nazoves pitatt ce ko si sto si .Predao sam zahtjev bez straha kada su se trazili lazni bran. I u najgore vrjeme za nas prave.Ministarstvo branitelja zg.potrazi broj.Dali ti je jos sto sumnjivo ili sada shvacas.provjeravaj neprijatelje a ne mene,ne mene.

   

  Žao mi je ako si se našao prozvanim zbog mog pitanja.

  Moje pitanje je bilo čisto informativno i bez zle namjere jer do sada na forumu velika većina je imala LOŠE mišljenje o g.Taborskom ne znam dali opravdano ili ne ali je to tako.

  Nitko nikada nije spomenuo da ga je moguće kontaktirati ili nešto slično do tebe pa mi je to bilo neobično u tvom postu.

  Tko je pravi a tko lažni branitelj ima tko provjeriti a i tko je bio neprijatelj.

  Osobno te nemam namjeru provjeravati jesi pravi ili lažni branitelj niti mi je to bio cilj s mojim pitanjem.Sory ako te je nešto zasmetalo !!!

×
×
 • Napravi novi...