Jump to content

deba123

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je deba123 objavio

  1. koliki je vremenski rok za podnošenje kaznene prijave za oštećenje tuđe stvari od počinjenja djela?
  2. Pozdrav, imam jedno pitanje o vezi ograničenja na obilaznice. Koliko je ograničenje na ovom dijelu obilaznice u smjeru zapada. Naime, vozio sam iz zračne luke prema Buzinu te sam se uključio na obilaznicu. Nigdje nisam uočio nikakav znak za ograničenje brzine a već za 300 m kamera. Malo mi je sumnjivo da bi postavljali kameru na cestu gdje je ograničenje 130 km/h te Vas pitam ukoliko neko prolazi tom rutom da mi kaže da li da očekujem kuvertu ili ne?
  3. oprostite sto sam dosadan.prvi put se susrecem s ovim. Dakle, uplatim ove dvije uplatnice, odnesem na policiju potvrdu i nema nikakvog suda. ovo oko nadoknade štete dolazi van suda (odnosno vlasnika-grad zagreb) ili ide sudskim putem?
  4. ovako piše... gore je križićem označeno prekršajni nalog...pa ime prezima bla bal...kriv je što je dana itd.isčupao čempres visine 50 cm itd. počinio prekršaj iz čl.13 stavka 1 zakona o remecenju javnog reda i mira te se izriče kazna od 195 kn okrivljenik je dužan nadoknaditi troškove prekršajnog postupka u izonsu od 500 kn? ovaj drugi dio mi nije jasan - dali cu se zbog cempresa morati po sudovima vuci.
  5. još samo jedno pitanje da li se uplatom ove dvije uplatnice u propisanom roku od 8 dana završava sav postupak te se neće pojaviti nekakav drugi trošak(mislim na čempres)? Da li se još vodim kao nekažnjena osoba u smislu potvrde o nekažnjavanju?
  6. Situacija je ovakva..sve je vidljivo iz slika...koliko moram platit da zadovoljim uvjiet od 8 dana. U slikama je prekrsajni nalog i 2 uplatnice.molim vas za tocan iznos koji moram navest na uplatnice
  7. Poštovani, zanima me informacija vezana za nagradnu igru. Jedna neprofitna organizacija organizirala bi nagradnu igru s ciljem pogađanja nekakvog traženog pojma. Nagrada bi bila poklon paket te udruge i osobno bi se preuzimao. Objava pravila, rezultata i dobitnika nagrade odvijala bi se preko službene facebook stranice te iste udruge. Da li postoji kakva pravna ili kaznena odgovornost za pokretanje takvog tipa igre te da li udruga(neprofitna organizacija ) može snonsiti ikakve posljedice vezane uz to. Isto tako zanima me da li postoje kakvi obrasci kojima se mora pravdati igra.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija