Jump to content

KIng_75

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. poštovani, hvala na odgovoru! što se događa ako se bude radilo o otkazu?
  2. hvala na odgovoru!! ali mi ipak nije jasno zašto traži potpisivanje sporazumnog ugovora(možda da izbijegne otpremnine?).sa novim bi se potpisivao novi ugovor vjerojatno na određeno. zanima me još, ako taj dogovor propadne, ispada da smo mi radnici višak i čeka nas radna knjiga. imamo li pravo na otpremnine, što je sa godišnjem za 2012.? hvala!
  3. sadašnji poslodavac planira prostor i radnike iznajmiti novom poslodavcu. sada imamo ugovor za stalno i u firmi smo neprekidno skoro tri godine. sadašnji poslodavac traži da se potpiše sporazumni ugovor. koja prava mi kao radnici možemo ostvariti ako ne potpišemo sporazumni ili koja možemo potraživati? da li se moramo zadovoljiti time što će nas novi poslodavac zaposliti, što je riskantno jer nigdje ne piše da će on za 6 mj. odustati?
  4. Kakav ugovor sastaviti sa roditeljima, da nam njihova kuća ostane u čistom nasljedstvu, pošto bi mi preuzeli otplatu kredita? Da li trebam pismenu izjavu od 2 sestre da odustaju od nasljedstva? Koliko ta procedura stoji kod odvjetnika, jer ne želimo riskirati? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija