Jump to content

Icho

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Icho objavio

  1. Postovanje! Zanima me da li mogu za vrijeme roditeljskog dopusta potpisati sporazumni prekid ugovora o radu a da ne prekidam roditeljski? Znam da bi morala prekidati ako mi ne isplate godisnji nego ga budem morala iskoristiti. Ali sto u slucaju kad bi mi isplatili go? I kakve su posljedice vezano za visinu naknade? Radi se o trogodisnjem roditeljskom za blizance,znaci iskoristila sam 2 godine i imam jos jednu i naknada je 1660 kn. Da li se u slucaju navedenog otkaza mijenja sto po tom pitanju? I ako budem morala prekidati radi godisnjeg, mijenja li se visina naknade ako budem htjela nastaviti roditeljski za vrijeme nezaposlenosti? Unaprijed hvala na odgovorima!
  2. Zanima me da li sanacija dijela temelja zgrade spada u redovne ili izvanredne poslove? I sto se moze napraviti protiv suvlasnika koji je isti posao napravio bez suglasnosti svih suvlasnika, odnosno uz suglasnost suvlasnika ciji suvlasnicki dijelovi ne prelaze 50%? Upravitelj zgrade trazi da se poveca iznos pricuve svim suvlasnicima kako bi se pokrili troskovi navedenih radova. Ima li na to zakonsko pravo?
  3. Molim pomoc. Po novom zakonu, u slucaju da se za vrijeme otkaznog roka sazna za trudnocu (nakon vise od 15 dana od otkaza) i mora se otvoriti bolovanje zbog komplikacija, sto se dogadja s otkazom i otkaznim rokom? I ako je isplacena otpremnina, mora li se u tom slucaju ista vratiti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija