Jump to content

barni

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je barni objavio

  1. Djelatnik sam MUP-a, mislim da imam uvjete za mirovinu, nisam provjeravao ali sam blizu, imam status dragovoljca domovinskog rata, nisam do sada pokušavao ishoditi status HRVI-a, ako bi sad podnio zahtjev za mirovinu da li ja imam pravo na braniteljski dodatak i koliko bi bio jer sam bio u Domovinskom ratu cijelo vrijeme. Ako mi se sad pojave zdrastveni problemi koji se mogu povezati sa domovinskim ratom, mogu li tužbom Upravnom sudu dobiti status HRVI-a? Hvala!
  2. Kakvu mirovinu mogu? Redovnu, normalnu, kakva već ima
  3. Djelatnik sam policije od 1989.g., dragovoljac sam Domovinskog rata, nemam status HRVI, blizu su mi uvjeti za mirovinu, pa me interesira ako bi sad podnio zahtjev za mirovinu kakvu su moja prava u vezi Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u smislu povoljnijeg izračuna mirovine, povečanja za vrijeme provedeno u Domovinskom ratu, prevođenje zvanja u vojne činove itd. Hvala!
  4. Može li mi neko reči koja su prava osobe sa 100 % tjelesnim oštečenjem(npr. oslobođenje od participacije i sl.)? Hvala!
  5. Krenučemo pa čemo vidjeti kako će to ići. Hvala!
  6. Jesam, ali imam još jedno pitanje. U slučaju da ima više parcela, da li se to može odraditi za sve parcele odjednom ili se mora svaka posebno? Hvala!
  7. Molim Vas da mi pokušate objasniti koji je put radi stjecanja vlasništva temeljem dosjelosti. Konkretno radi se o vinogradu koji moj otac obrađuje već 21 godinu od smrti njegove majke, ali na koga glasi ta čestica u gruntovnici nisam siguran. I šta nam je sad raditi? Hvala!
  8. Pozdrav! Djelatnik sam MUP-a od prije Domovinskog rata, imam status dragovoljca, do sada nisam imao skoro pa nikakvig zdrastvenih problema, no u zadnje vrijeme me muči najvjerojatnije nekakkav anksiozni poremečaj (barem pretpostavljam po simptomoma) i sada me interesira ako ja krenem doktoru i on mi postavi takvu dijagnozu da li ja imam pravo na 100 % plaćeno bolovanje? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija