Jump to content

kjara45

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Naravno da sam se zeznula, Dobijam je prava rijec😁
 2. Da, odbijam cjelokupno navedeni iznos dobiti.lp
 3. Pozdrav, hvala na odgovoru. JUčer sam bila u banci riješila i tu zadnju ratu, obzirom da kući svake godine dobijem izvještaj od osiguranja o dobiti na kojoj piše da se dobit isplaćuje meni kao osiguraniku nakon isteka osiguranja s iznosom koji bih trebala dobiti, pretpostavljala sam da se radi o polici gdje po završetku isplate kredita ja dobivam iznos, ali sam pitala tetu u banci da provjeri i rekla je da trebam dobiti isplatu, da će oni poslati osiguranju da je kredit isplaćen , ja dobivam papire o zatvaranju kredita i onda idem u osiguranje na isplatu. Mada iskreno ja ne zn
 4. Pozdrav, ostala mi je zadnja neotplaćena rata kredita, polica životnog osiguranja je vinkulirana u korist banke. Sad me zanima da li netko zna, da li će se Banka naplatiti iz police za tu jednu ratu , ako da , što se događa s ostatkom novca napolici, kome se isplaćuje?
 5. Poštovani, zanima me da li mi optremnina može biti isplaćena u gotovini jer imam blokirani račun i ovrhe, čitala sam da nema zakonske prepreke, iako moji u tvrtki kažu da ne mogu isplatiti nego na moj blokirani račun jer kao u firmi ne postoji blagajna, i imaju raznorazne kontrole i inspekcije i da ne postoji drugačija mogućnost. Zanima me ako uzmem odvjetnika u ovom slučaju da li novac može biti uplaćen na odvjetnički račun ?
×
×
 • Napravi novi...