Jump to content

kjara45

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je kjara45 objavio

  1. Naravno da sam se zeznula, Dobijam je prava rijec😁
  2. Da, odbijam cjelokupno navedeni iznos dobiti.lp
  3. Pozdrav, hvala na odgovoru. JUčer sam bila u banci riješila i tu zadnju ratu, obzirom da kući svake godine dobijem izvještaj od osiguranja o dobiti na kojoj piše da se dobit isplaćuje meni kao osiguraniku nakon isteka osiguranja s iznosom koji bih trebala dobiti, pretpostavljala sam da se radi o polici gdje po završetku isplate kredita ja dobivam iznos, ali sam pitala tetu u banci da provjeri i rekla je da trebam dobiti isplatu, da će oni poslati osiguranju da je kredit isplaćen , ja dobivam papire o zatvaranju kredita i onda idem u osiguranje na isplatu. Mada iskreno ja ne znam gdje to piše da li je RIZIKO polica ili ne, u naslovu stoji Uvjeti za Mješovito osiguranje života?
  4. Pozdrav, ostala mi je zadnja neotplaćena rata kredita, polica životnog osiguranja je vinkulirana u korist banke. Sad me zanima da li netko zna, da li će se Banka naplatiti iz police za tu jednu ratu , ako da , što se događa s ostatkom novca napolici, kome se isplaćuje?
  5. Poštovani, zanima me da li mi optremnina može biti isplaćena u gotovini jer imam blokirani račun i ovrhe, čitala sam da nema zakonske prepreke, iako moji u tvrtki kažu da ne mogu isplatiti nego na moj blokirani račun jer kao u firmi ne postoji blagajna, i imaju raznorazne kontrole i inspekcije i da ne postoji drugačija mogućnost. Zanima me ako uzmem odvjetnika u ovom slučaju da li novac može biti uplaćen na odvjetnički račun ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija