Jump to content

happy day

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je happy day objavio

  1. Imam frendicu koja je na burzi nekih 4.mjeseca.Dobiva novčanu naknadu. Saznala je da je trudna. Što sad?? Kakva su daljnja njezina prava? Da li će i dalje dobivat novac ili?
  2. Radi se o dugu od 180.000 kn. Prije 6g. familija je stavila obrt-ugostiteljstvo na moje ime. Radili su cijelo vrijeme, ja kune nisam vidjela od toga, s tim da nisu ništa plačali, to sam saznala kasnije kad sam počela dobivat razne opomene. U radnu knjižicu mi nisu upisali tih 6 g jer ništa nije plačeno. Recite mi da li ih mogu ikako tužiti? Da li postoji neka mogučnost da oni taj dug prebace sebe?
  3. E ovako... probat ću ukratko Radi se o djetetu starom 10g, koje zivi tri g sa ocem i njegovom ženom, oni imaju zajedničko dijete. ON i ja nikad nismo komunicirali. Samo smo njegova žena i ja dogovarali što je trebalo vezano za moje dijete..od viđanja do materijalnih stvari..i sve je štimalo i bilo ok. On se sad počeo inatit da se ja isključivo njemu moram najavljivat dan ranije da bi mogla vidjet dijete iako je sud donio odluku. Odjednom je počeo glumit tatu, a nije se brinuo o djetetu nikada, nikad nije doma... Znima me da li se ja njemu moram najavljivat ili mogu samo doć po svoje dijete kako i piše na papiru? Jer tog nečovjeka neželim ni vidjet ni čut. Manipulira sa svima, djetetu brani da se čuje samnom, želi da ja njemu šaljem poruke i molim za dijete. Htjela bih izbječ bilo koji kontakt s njim.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija