Jump to content

ninaRi

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ninaRi objavio

  1. ninaRi

    Jdoo i doprinosi

    Poštovani,molim vas za pomoć. Otvorila sam jdoo (sama sam u tome i kao vlasnik,direktor ,i čl.prave).S obzirom da radim još 1 posao tamo sam prijavljena na 6 h i na to mi poduzeće plaća doprinose. Ovdje mi u mom jdoo ostaje 2 h. Jel bi mi najisplativije bilo da napravim neki ugovor između sebe i svoje firme pa se prijavim na 2 h i na minimalnu plaću(negdje sam našla podatak da bi ista iznosila cca 605 kn za 2 h) ili bi trebala supruga imenovati direktorom da platim najmanje doprinosa? Hvala vam svima na odgovorima.
  2. S time da ja nikad od Fine nisam dobila bilo kakvu obavijest da mi je predmet skinut i vraćen ovrhovoditelju.
  3. Poštovani, Dug je iz 2012 god. (Rba ga je prosljedila P. Solvent). Stajalo mi je na Fini u redu naplate. S obzirom da se nisu uspjeli naplatiti u roku od 3 godine predmet je vraćen P. Solvent. Danas me zove gospođa i objašnjava dali bi mogla uplatiti barem 50 kn za početak da mi opet ne pokreću i šalju ovrhu natrag na Finu.Ima li netko kome je dug skinut pa ponovno vraćen? Onda bila sam na Fini i dosta toga šta se u zadnje 3 godine nije naplatilo jednostavno je skinuto s redosljeda. Šta očekivati? S plaće mi se uredno skida 1/4.
  4. Postovani..Molim za savjet.imam blokadu racuna od strane Fine ukupni dug cca 15 000eura...trenutno sam na porodiljnom i u naknadu mi ne diraju.nakon porodiljnog idem na biro....e sad sta s mojim dugom,jel kamata i dalje raste jel moguce dogovorit s Finom neku razumnu ratu mjesecno za otplatu...ja na sebe ne posjedujem nista.nemam ni auto.zivimo u kuci od svekrve koja ce jednog dana tu kucu prepisat na sina (mog muza)....hel mogu teretit mog muza,jel mogu uzet nekretninu od mog muza.?..hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija