Jump to content

zg2000fs

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

zg2000fs je na 17. srpnja 2013 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što zg2000fs objavi!

  1. super mi je kako su ove prastare teme jos uvijek zapravo in. ja bih rekla da je MASTER dobro napisao, a i kad bi odvjetnici bili placeni po ucinkovitosti i kad bi doista odgovarali za svoje nemarne/propustene/krive radnje bi svima bilo bolje.
  2. Ne zelim biti zlocesta, ali traziti i argumentirati mozete sto god hocete. To je vase pravo. Druga stvar je da li ce se to i usvojiti.
  3. ja sam nakon dugo kopanja nasao ovo: http://uhrvatskojsam.blogspot.com/2014/04/o-eos-matrixu-i-dosadi-i-njihovim.html meni je pomoglo.. prestali su me zvati i nisam uopce ni na koji nacin ulazila u komunikaciju s njima ili pokazivala da znam da postoje uopce.
  4. izguglajte ameritrade (postoje mnoge stranice za tradeanje americkih i ostalih dionica, ali ja preporucam ovu) i procitajte tamo sto vam pise. vrlo je jednostavno doci na strana trzista.
  5. Da li mi netko moze reci da li u Hrvatskoj postoji sudacka prisega? Mislim na prisegu koja se daje kada se postaje sudac na bilo kojem od sudova u RH. Ukoliko postoji, moze li ju netko molim vas c/p ili napisati ovdje ili me uputiti gdje ju mogu pronaci? Hvala najljepsa.
  6. Molio bih šprancu (muster) zahtjeva za nadzor u sudskom predmetu. Gdje se moze dobiti vise informacija o istom? Unaprijed zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija