Jump to content

zg2000fs

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

Sve što je zg2000fs objavio

  1. super mi je kako su ove prastare teme jos uvijek zapravo in. ja bih rekla da je MASTER dobro napisao, a i kad bi odvjetnici bili placeni po ucinkovitosti i kad bi doista odgovarali za svoje nemarne/propustene/krive radnje bi svima bilo bolje.
  2. Ne zelim biti zlocesta, ali traziti i argumentirati mozete sto god hocete. To je vase pravo. Druga stvar je da li ce se to i usvojiti.
  3. ja sam nakon dugo kopanja nasao ovo: http://uhrvatskojsam.blogspot.com/2014/04/o-eos-matrixu-i-dosadi-i-njihovim.html meni je pomoglo.. prestali su me zvati i nisam uopce ni na koji nacin ulazila u komunikaciju s njima ili pokazivala da znam da postoje uopce.
  4. izguglajte ameritrade (postoje mnoge stranice za tradeanje americkih i ostalih dionica, ali ja preporucam ovu) i procitajte tamo sto vam pise. vrlo je jednostavno doci na strana trzista.
  5. Da li mi netko moze reci da li u Hrvatskoj postoji sudacka prisega? Mislim na prisegu koja se daje kada se postaje sudac na bilo kojem od sudova u RH. Ukoliko postoji, moze li ju netko molim vas c/p ili napisati ovdje ili me uputiti gdje ju mogu pronaci? Hvala najljepsa.
  6. Molio bih šprancu (muster) zahtjeva za nadzor u sudskom predmetu. Gdje se moze dobiti vise informacija o istom? Unaprijed zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija