Jump to content

sanči8

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa možda , biti ću slobodna to iskomentirati; znači li to, da mi "obični građani" ni jednu parnicu ne možemo dobiti u sudskim procesima, sa HRT, TComom, HEPom, MUPa............jer je zakon napisan tako, da ako se hoćete žaliti morate platiti... bilo da se radi o žalbi koja je 100 kuna ili vještaku... ili već čemu... a rezultat bi bio taj da osiromašeni građani plačaju skuplje. Nemaš za odvjetnika e onda plati i svoje i tuđe troškove. Hvala i oprostite na zločestom komentaru.
  2. Pa računi za sporno razdoblje su od HToma a ovrha bi stigla eventualno ( jer još nije) od T-coma , jel to nije dovoljan dokaz ?
  3. Poštovani, vidim da ste "ogrizli" u tematiku s T-com-om zanima me jedna stvar: Kakvi su mi izgledi da dokažem da T-Com nije slijednik Hrvatskog Telekoma koji me tuži? Naime dobila samdrugostupanjeku presudu prema kojioj sam ja njima dužna i oni meni. Sada je na redu dogovor oko isplate, a ako to ne dogovorim ide ovrha? Hvala unaprijed
  4. Poštovani, nije baš sve tako na sudu... ja sam imala potpuno identični slučaj samo sa HEP Topinarstvom, a stan sam prodala 1997. znači puno više od 10 godina. Angažirala sam i odvjetnika koji mi isto nije puno pomogao. Zastara ne pali, a oni se pozivaju na zakon iz 2006. (koji isto više nije na snazi!) prema kojem sam ja kao prodavatelj stana bila dužna sebe odjaviti. Da bude stvar još bolja gospodina sam namolila da plati kako bih imala za život i iako je on platio i dug i sudske troškove - sud mene tereti za sudske troškove?! Kaže - dug je podmiren na moje ime i ja tim " priznam" krivicu, iako nikad nisam bila na blagajni HEPa i iako moj potpis ne stoji na uplatinic.... NEČUVENO!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija