Jump to content

Joujou

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobar dan, molim za savjet budući da se baš ne snalazim u pravnim temama. Nedavno je protiv mene podignuta privatna tužba za naknadu štete. Zaposlen sam u državnoj službi pa me zanima , ukoliko tužba bude riješena u korist tužitelja , može li taj ishod utjecati na moje radno mjesto? Da li to spada u jednu od onih kategorija koje su po Zakonu o državnim službenicima prepreka za zaposlenje ? Hvala!
  2. Hvala na savjetu! Da li trebam samo ponoviti isti zahtjev kao prvi put ili u žalbi trebam napisati nešto drugo? Postoji li kakva pravna formulacija koju trebam upotrijebiti u ovom slučaju?
  3. Dižem temu i molim pomoć. Zatražila sam od grada srazmjeran povrat uplaćenih sredstava po osnovi plaćenog komunalnog doprinosa, budući da nisu realizirali određene programe . Dobila sam odbijenicu s obrazloženjem da su s te stavke uprihodovali manje od planiranog, tj. da su više investirali u gradnju nego što je bio priliv sredstava. Ostalo mi je još par dana za žalbu, pa molim savjet ima li smisla i osnova žaliti se? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija