Jump to content

Midnight

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Midnight objavio

  1. Pozdrav svima! Suprug i ja kupujemo stan i našli smo konkretan stan u novogradnji.Stan kupujemo direktno od investitora.U razgovorima s više banaka zbog kredita saznajemo da su već radili na desetke ugovora s dotičnima i da je sve ok sa dozvolama.(građ.,lokac.,uporabn.).Na stan je upisana hipoteka od banke koja kreditira invest. , a koja se briše upisom hipoteke naše banke na taj stan. Investitoru početkom srpnja dolazi na naplatu rata kredita od njihove banke pa im se malo žuri s prodajom jer su nam sastavili zaista prihvatljivu ponudu. E sad , mi bi njima pri potpisivanju predugovora dali na ruke 30,000 EUR , a 80,000 EUR bi im banka isplatila na račun. Bili smo u tom naselju, svi stanovi osim našeg i još 3 su useljeni.Susjedi kažu da je sve s investitorom prošlo ok i da nisu umali nikakvih problema. Investitor ima ured u zgradi do naše gdje su već 3 godine od početka gradnje i ostat će još 3 jer grade još dvije zgrade. Ja se bojim za ove novce «na ruke» pa bi pitanje bilo kako se osigurati? Hvala !
  2. Zahvaljujem zerjav. Znači li to da oni nemaju osnovu za ovrhu čak i u slučaju da računi nisu plaćeni , s obzirom na to da se odnose na datume od prije nekoliko godina? Oprostite na banaliziranju.
  3. APP- Ako prođe , prođe ! Računi !!! Ljuta sam ! Prije svega pozdrav svima! Da li vam se ovo događalo već da dobijete od naših vrlih monopolista koji nas opskrbljuju vodom , strujom , plinom , odvoze smeće i slično.Meni se dogodilo već nekoliko puta i evo jučer opet. Primjer : pošalju mi opomenu o dugovanju npr. za komunalnu naknadu koju moram podmiriti u roku 8 dana ili slijedi ovrha , a nepodmireni računi su npr. 09/2000 g. 01/2001, 02/2001 , 11/2001 , 04/2003 9/2004 po 52,50kn i evo ga cca. 300 i nešto kuna??? Kako račune plaćam uvijek redovito bez iznimke , ja ne budi lijena pogledam u svoju malu arhivu i naravno nađem sve potvrde o uplati. Pravim se kao da se ništa nije dogodilo i ignoriram njihovu opomenu i ništa se ne dogodi.Kao što već rekoh , slično se dogodilo već nekoliko puta i jučer ponovo. Što bi bilo da nisam sačuvala uplatnice stare 5-6 godina? Susjedu su rekli , koji je tkđ. sve poplaćao i išao reagirati da bi u slučaju da nema potvrde o uplati morao platiti ponovo. Oprostite na podužem postu , isprovocirana sam bezobrazlukom lihvara. Može li što napraviti po pitanju ovakvih postupaka? Idem pitati i na forum.hr pa isprika na dupliranju onima koji sudjeluju na oba foruma. __________________
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija