Jump to content

astra1

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. m y tế này nữa nhưng hôm nay tôi sẽ không nói về vợt cầu lông fleet húng tôi. Vì vậy mà chúng tôi đã bố trí cho chỗ của mình

    Vì là một trung tâm ý tế nên chúng tôi thường hay vợt cầu lông theo sở thích với 1 cái TV, 1 dàn loa âm thanh nổi v

    tạo ra khá nhiều chất thải y tế- những vật nhọn nhiễm máy chơi game PlayStation ở góc phòng (chúng tôi

  2. To sam joj i pokušavao objasniti, da zbog dobrobiti djeteta i ja moram raditi,nemogu si dopustiti da ne radim!Ali isto tako želim vidjeti svoje dijete onda kada to mogu..živimo 20tak km udaljeni,i nije mi problem otići po dijete,ona ne želi ni slušati i samo trubi da je ona bila u Centru za socijalnu skrb i zna svoja prava..i da će ona određivati vrijeme posjeta..
  3. Poštovanje svima, zanima me moja pravna situacija...sa suprugom sam u predrazvodnom vremenu - zapravo, ona je rekla da će pokrenuti razvod i oboje to želimo,no još ništa nije poduzela po tom pitanju,osim što je s djetetom otišla svojima. Pitanje - mogu li ja pokrenuti razvod (jer dijete nema još 1g) ili to još uvijek može isključivo majka djeteta ako je dijete u toj dobi? (mislim da je takav zakon bio prije). I drugo pitanje - do sada smo dogovorno uspjevali sve oko viđanja djeteta,no kako sam se zaposlio, gđa mi se prijeti da to više nemože tako jer se dijete "traumatizira" ako ja nju viđam onda kad je meni to zbog posla dozvoljeno vremenski. ?! Naravno,nastala je pomutnja oko toga,jer tehnički smo još u braku, ima li ona uopće pravo meni određivati kada i koliko ja smijem viđati svoje dijete? Gdje da idem prvo to prijaviti ili što drugo učiniti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija