Jump to content

Maja2304

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ja sam isto mislila da se na ispitu ne smije pasti predmete koji su u istoj grupi jer sam to pročitala tu ili čula od nekoga. ali tajnica nam je na polaganju ispita rekla da to nije istina, da se može pasti 2 predmeta i to bilo koja 2 predmeta pa tako i građansko materijalno i trgovačko. nadam se da će se danas početi javljati ovi koji su već polagali popravni. sretno svima!!!
  2. bok svima! vidjela sam nedavno da je netko napisao da ima popravni iz trgovačkog. imam i ja i to 03.10. molim kolegu koji isto odgovara trgovačko da mi se javi sa PM ili na mail da razmjenimo informacije šta ko uči i koliko detaljno, a da ne gnjavimo ovdje vas ostale jer rijetko tko ima popravni iz trgovačkog. pozdrav i sretno svima sa učenjem i polaganjem! i kad počne ispitivanje u petak obavezno javljajte kako to funkcionira, koji su vam ispitivači bili, jel ispituju kao prije ili možda probaju sa karticama i ostalo šta nas sve interesira. hvala
  3. jel netko slušao damjanović ili možda odgovarao kod nje? pročitala sam šta piše ovdje na forumu i nije mi se po tim komentarima činilo ništa loše. piše kao da voli puno objašnjavati i da je ok, ali onda sam skinula njezina pitanja i malo gledala po njima pa mi se čini da jako detaljno pita i ima hrpa čudnih pitanja koja nitko drugi ne postavlja. i užasno puno pita trgovačko, a ja to još nisam ni pogledala. užas.... ako netko zna nešto više o njoj nek napiše hvala
  4. mene isto zanima kada će se znati ta komisija? jel itko zna koliko obično dana prije objave komisiju?
  5. evo i meni stiglo rješenje. pismeni 18 i 19.06, a usmeni 23.06. u prijavi sam tražila da me stave između 18. i 25.06., a sad si nekako mislim, mogla sam tražiti i za neki malo kasniji datum:) kolegica langeles je napisala da se naručila za slušanje za subotu 20.06. pa mi sad nije baš jasno tko će odgovarati u subotu ako oni koji imaju 18. i 19. odgovaraju u utorak. a možda su 18. i 19. stavili duplo više ljudi na pismeni tako da usmeni podjele na subotu i utorak. ahh, nemam pojma, idem dalje učiti.
  6. Jel itko dobio to rješenje o raspoređivanju i ima li itko nekakvih saznanja o tome kada bi mogli početi raditi?
  7. Županijski sud u Zagrebu: Goran Iskra Ana Juračić Lana Kovačić Iva Kero Maja Mitrović Sanja Soltar
  8. Da, dobro si shvatio. Znači, spustiš se po stepenicama prema dole i kad dođeš do dole ideš lijevo i skroz ravno do kraja kroz pothodnik. Kad izađeš iz pothodnika ideš ravno, prema Vukovarskoj (ispred tebe je velika zgrada pa ju obiđeš sa lijeve ili sa desne strane i nastaviš ravno). Vidjet ćeš Lisinski i točno preko puta je Općinski sud u Zagrebu i na 7. katu je ODO. Sretno!
  9. Ja sam se upravo logirala da idem odgovoriti i vidim da je u međuvremenu stigao odgovor. Odlično. Sretno ovih dana svima koji idu na razgovore.
  10. Ja sam prošle godine bila na testiranju u ŽDO i ODO i bio je test neki. U ŽDO-u vrlo vrlo lagani sa 10 pitanja, a u ODO-u malo detaljniji i teži ali i dalje lagan. Materija je bila iz Zakona o državnom odvetništvu, ali nam je bilo napomenuto da će biti testiranje i da je literatura ta. Valjda su shvatili da je glupo provoditi testiranje na kojem svi prolaze pa su to ukinuli. Od ODO-a imaš do ŽDO nekih 4 stanice tramvajem, bilo kojim koji vozi po Vukovarskoj prema Savskoj, a pješice ne znam, možda nekih 15-20 min. I meni je popodne došao mail sa Općinskog kaznenog i napisali su mi da dođem na razgovor u utorak, 09.06. a 09.06 je ponedjeljak. Zvati ću ih u ponedjeljak da provjerim dal trebam doći u ponedjeljak ili u utorak.
  11. Za Flokija: nazovi ŽDO i traži ih da te prebace u neku drugu grupu kasnije i reci im kada si pozvan u ODO. Oni su meni prošle godine htjeli izaći u susret i prebacili su me u drugi termin, dok ovi u ODO-u nisu htjeli. Sretno!
  12. Što se tiče Županijskog suda u Zagrebu sigurno smo raspoređeni u grupice (ja sam pitala). Ja sam u utorak u 9h, a pošto sam na sredini abecede pretpostavljam da ima razgovora i u ponedjeljak. Za ODO i ŽDO znam da postoji testiranje (barem je bilo prošle godine)i to traje barem sat vremena jer je bio i pismeni i usmeni. Ali ja mislim da to testiranje nije imalo baš neke veze pri odabiru zato jer su svi imali skoro sve točno jer je bilo jako lagano. ŽDO je u Savskoj u Zagrepčanki, a ODO je u Vukovarskoj, u Palači. Mene još nisu zvali sa Općinskog kaznenog pa me zanima jel itko dobio njihov poziv, bilo pismeni bilo telefonski?
  13. a na kojim sudovima ste sve bili?
  14. gdje na netu mogu naci stare zakone? tocnije zanima me zakon iz naslova, a on je iz 1974 (NN 54/74). hvala!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija