Jump to content

pravda na kraju

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je pravda na kraju objavio

  1. Poštovani, da li se prije upisa tereta na našoj čestici treba sastaviti ugovor sa svim činjenicama i plaćanjem (plaćanje služnosti, popravci) ili ne? Nekako moram tražiti da ih se makne jer su agresivni. Prijavljeno policiji.
  2. maltretiranje od strane susjeda (uvrede, prijetnje i teže ozljede) ponaša se kao da to nije put služnosti već vlasništvo. užasno je. nije upisano u zemljišne knjige.
  3. Poštovani, može li mi netko odgovoriti da li se može poništiti put služnosti (nije upisana u zemljišne knjige) dobiven pravomoćnom sudskom odlukom u korist susjeda koji je vrlo agresivan, upotrebljava silu (ozljede, prijetnje). Na koji način to zatražiti od suda ili što napraviti? Mi u zemljišnim knjigama još uvijek imamo česticu bez tereta?
  4. nisam u dobrim odnosima sa šogoricom, a banka mi te podatke očito ne želi dati. uglavnom znam da ju je ZB blokirala ugovor o kreditu sklopljen u 12. mj. 2009. dužnici i jamci svekrva i šogorica. to je to. ugovor o kreditu sklopljen u 12. mj. 2009. zadnja rata možda uplaćena u 12.mj. 2014
  5. nemam pojma kad su uplatile zadnju ratu. možda 2012. i nemam nikakav ugovor. već one imaju zadužnice na taj iznos
  6. Molim da mi netko odgovori slijedeće. Suprug umro prije 7 godina. Provedena ostavinska rasprava. Prihvatila sam se nasljedstva. Nisam ništa dobila nakon njegove smrti osim nekih 30.000 kn iz fonda. Šogorica i svekrva su sudužnici po kreditu od 20.000 EUR-a i nisu plaćale kredit. Ja sam podigla tih 30.000 kn i navodno sam ga trebala staviti u otplatu kredita. Digla sam taj novac negdje 9 mj. 2011. godine. Da li sam dužna sad dati banci tih 30.000 kuna ili je nastupila zastara. Da li banka na to stavlja kamate, a nisam o ničemu obaviještena. Nikakve opomene od banke nisam dobila.
  7. Tražim dobrog odvjetnika u Zagrebu za poništenje darovnog ugovora moje šogorice i pokojne njezine majke čime je izigrano moje dijete koje je nasljednik svojega oca. Hitno je.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija