Jump to content

Josip Vuleta

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Sigurno će nekoga razveseliti kao i mene. Dobio ono rješenje o prekršaju i čekao sud. Ovo je sa e-građani još nisam ništa dobio doma. Jel netko zna šta sada kad se ovo odbaci. Ne mogu mi slati uplatnice?
  2. Hvala. A budem onda čekao poziv sa suda. Radije platim odvjetnika nego njima nešto bez razloga. Nit sam u stanu bio a navode kako sam odbio potpisati zapisnik a i imam dokaz (kartica korištena u SPAR) za vrijeme njegove kontrole.
  3. Uz Zapisnik za pokretanje prekršajnog postupka (na kojem ne piše mogućnost žalbe) došla je i obavijest kako će pokrenuti optužni prijedlog u roku 30dana od nabave prijamnika i kako tijekom postupka mogu iznijeti svoju odbranu. Pretpostavljam onda kako trebam čekati poziv sa prekršajnog suda? Hvala
  4. Da se i ja nadovežem na temu. Danas mi je došao zapisnik za pokretanje prekršajnog postupka sa 240kn za platiti kao i prije što su ljudi pisali. Navodi se kako sam odbio potpisati zapisnik, da je čuo TV i kako je osoba koja je stranac (taj dio je istinit, strankinja je trenutno bila u stanu čistila) zatvorila mu vrata. E sada ja u tom trenutku nisam ni bio u stanu tako da je čista izmišljotina kako sam odbio potpisati zapisnik (čak imam dvi minute poslije kad je on bio na vratima transakciju na kartici u ŠPAR) TV nije mogao čuti ni vidjeti isto izmišljotina. E sad da li da se žalim ili čekam poziv s prekršajnog suda? Čitao sam prethodne postove vidim neki su išli na sud ali nisam našao dobro objašnjenje jel se bolje žaliti ili čekati poziv prekršajnog suda? Hvala
  5. E da to sam i ja jutros tek saznao da u biti placas dvije kazne. Ostaje mi jedino da se zailm. Bilo mi cudno kad sam dobio kaznu za premjestanje vozila a nikakav zapisnik ni slika. To je poslije doslo al za ovu kaznu pa sam mislio da je to od pauka jer je cifra bila ista pa sam smatrao da je placeno. Otkud bi ja znao po kojem sam ja clanu pocinio pkreskraj akd ti posalju kaznu pa se pozivaju na neke clanke, sve sifrirano aj ti razumi to. Onda se zeznes jer mislis da je to zapisnik od pauka a ono druga kazna i ostaje ti samo da se zalis i nadas da ce se ovi kamatari smilovat.
  6. Prije par mjeseci dobijem kaznu za pokusaj premjestanja vozila od holdinga. Propisno sam je platio odma drugi dan dok sam primiio. Sad mi dosla kazna 2000kn da im nisam dostavio podatke tko je vozio. Ipsravite me ako grijesim al pisalo je kako se sjecam da ukoliko nisam ja vozio trebam javit u roku 8 dana il tako nesto tko je vozac. Napominjem kazna je dosla mi na kucnu adresnu na moje ime.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija