Jump to content

ang

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ang objavio

  1. pozdrav svima.. planiram preseliti svoje poduzeće pa me zanima da li netko zna koja je procedura kod promjene adrese i koliko vremenski to traje. hvala.
  2. ukratko evo moja priča: prvo dijete je umrlo nakon 12 dana, zatim sam rodila drugo i sada me zanima u slučaju trećeg djeteta da li imam pravo na porodiljni dopust od 3 godine. unaprijed hvala.
  3. imam otvoreno poduzeće i bavim se umjetnim noktima. za nokte sam završila tečaj u hr za koji sam dobila certifikat na engleskom jeziku, a firma koja ga je izdala je iz poljske. neki dan mi je bila inspekcija i rekla mi je da moram prevesti certifikat na hrvatski jezik. zanima me je li to točno pošto mi to nije nitko rekao i svugdje sam vidjela certifikate na stranim jezicima pošto nema hr firme koja se tim bavi. hvala
  4. Meni su rekli da je rok 6mj. nakon rastave braka ako mislim nesto dobiti. Nije 100 posto sigurno.
  5. Radim u kladionici( ne bih imenovala kojoj),sa svojom kolegicom. Udajem se ovaj vikend i kad sam trazila svog sefa nekoliko slobodnih dana on je meni rekao da kod nas nema reguliranih slob. dana za takve stvari, da sve sta se dogovorim sa kolegicom da se on sa time slaze. Ugl. dogovorile smo se da ona radi 3 dana za vikend, jer kod nas ne postoji netko za zamijenu. Znaci, ona ce u petak, sub. i ned. raditi svaki dan od 10-20 h sto joj nitko nece ni platiti niti ce ona dobiti kakve slob. dane za to osim ako ju ja ne mijenjam na isti nacin. Isto tako ako je jedna od nas bolesna ova druga radi po cijele dane bilo to tjedan ili mjesec dana, isto bez ikakve naknade za to.Zanima me da li oni imaju pravo na to( ma da i sama mislim da nemaju) i kome da se obratim za pomoc. Hvala
  6. ang

    krediti

    jamci su mi njegovi bratići pa bi ja njima lijepo objasnila da ja nemam nista vise sa tim kreditom i neka se obrate njemu. Ili je bolje naci odvjetnika i podignuti tužbu? I sto ako i sud presudi u moju korist,a on me ipak ne želi isplatiti? molim pomoć hvala unaprijed.
  7. ang

    krediti

    rastala sam se i zajedno sa djetetom sam otišla iz stana u kući koja pripada njegovom ocu. Za uređenje stana na katu kuće oboje smo podizali kredite. Iz stana nisam odnijela ništa osim osobnih stvari. obečao mi je otplatiti kredit, što naravno nije napravio. Ja sam nakon sto sam otišla morala podići jos jedan kredit za auto, da bi mogla putovati na posao. problem je sto ne mogu sa svojom placom financirati oba kredita i zanima me sto će se dogoditi ako prestanem plaćati kredit za stan za kojeg imam 2 jamca? hoće li njima banka sjesti prisilno na plaće ili meni?
  8. Zanima me u kojem slućaju jamci otplaćuju tuđi kredit? Samo ako osoba čiji je kredit ostane bez posla, pa nema primanja na računu ili ako jednostavno prestane plaćati, banka sjeda jamcima na plaću?
  9. ang

    rok

    Zanima me da li postoji rok tužbe za podijelu imovine nakon rastave braka? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija