Jump to content

arsenanabella

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. nije mi ovo baš najjasnije. Što je onda uvjet? Iz osiguranja su mi kao odg na ovo isto pitanje rekli da bez obzira koliki bio iznos da oni mene neće tražiti da ja njima te novce vratim,jer citiram,zato i plaćate osiguranje u slučaju da dođe do ovakve situacije. Napominjem,alkohol mi je bio 0,nije bio na pješačkom,auto ispravan.
  2. Sudjelovala sam u prometnoj prije 2g. Nakon godinu dana sam dobila rješenje od državnog odvjetništva da je prijava protiv mene povučena. Nakon toga sam pitala i drž.odvjetništvo i odvjetnika da li smijem prodati auto s kojim sam imala prometnu. Svi su rekli da da. Sad nakon 2g sam dobila od svog bivšeg osiguranja da je osoba koju sam udarila kod njih predala zahtjev za odštetom,nakon što je prošlo 2g od događaja. Traže od mene da pošaljem sliku prometne i vozačke,a ja prometnu dozvolu više nemam jer nemam više niti taj auto. Kako će sad osiguranje isplatiti toj osobi odštetu? Da li će osiguranje od mene tražiti da ja njima nadoknadim navedenu svotu koju će isplatiti?
  3. Neznam da li sam pogodila temu. Da li je moguće da roditelj da svoj dio imovine-kuće socijalnoj službi u zamjenu za dohranu s njihove strane? Ili da im oni doplaćuju razliku za dom? Molila bi pomoć čim prije,savjet neki hvala.
×
×
  • Napravi novi...