Jump to content

hytrax

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je hytrax objavio

  1. Još jedno pitanje koliku kaznu može očekivati?
  2. Pozdrav, pitanje za prijatelja, desila mu se prometna nesreća 4.5.2018 koju je on izazvao pritom napuhao 0.69, izgubio je nadzor nad vozilom i udario izašla je i hitna I policija medjutim do dan danas mu ništa nije došlo, nakon koliko zastupa zastara može li to uopće ući u zastaru? Hvala unaprijed!
  3. Evo otprilike po sjećanju, ja sam njega pogodio otprilike u kraj suvozačevih vrata i blatobran tj okrznuo i produžio sam pravo a on je završio na parkingu (na slici s udarom malo je unazad to bilo) i slika kako smo završili na kraju
  4. Pozdrav, opet. Moja su saznanja da ću ispast kriv na kraju ja jer sam ja njemu oduzeo prednost jer je on skretao na proširenje (hvatao je luk) to stvarno nije bilo tako, šta da radim sad mogu li se zalit na to? Molim pomoć !
  5. Znaci on je na mjestu zelene crte i tu je stajao i kad sam se ja približio samo je kreno skretat desno na parking i ja sam ga prilikom njegovog skretanja okrznuo u prednji desni kraj, znaci u istom smo smjeru bili i ja kd sam dolazio on je bio u toj suprotnoj traci il je zaspa il ko zna i ja kad sam se približio samo je krenuo oprosti nezz bas objasnit al i situacija je krajnje zeznuta 🤦‍♂️🤦‍♂️
  6. On je bio u suprotnoj traci al je bio okrenut u istom smjeru kao i ja praktički je bio parkiran zaustavljen U suprotnom smjeru i kad sam ja naletio on je kreno preko moje trake skretat Na proširenje a tu je puna linija
  7. Pozdrav, Pokušat ću bit sto detaljniji, prolazim pravac ulazim u okuku u lijevo (ne preglednu) i nailazim na auto na prvu sam pomislio skrenut će tj hvata luk za skrenut u desnu stranu vidim upaljene stop lampe(koči) i krenem usporavat i lagano se prebacivat u desnu traku da bi ga zaobišao medjutim kad sam se približio vise vidim da se ne miče već stoji na mjestu i krenem jako kocit i vracat se u svoju traku da ga zaobiđem da ga ne udarim i kad sam se vratio u svoju traku on naglo krene i krene skrenut na proširenje s desne strane i tu krenem bježati od njega te sam ga ja okrznuo malo jače u prednju desnu stranu i ja sam produžio naprijed i udario u kuću u izgradnji a on je uspio skrenut na desnu stranu jer sam ga ja očito uspio izbjeći skroz i ostao je iza mene a ja sam produžio naprijed jer sam tu već zakačio makadam i na kraju svega on izlazi iz auta mrtav pijan i najvrv pod utjecajem tableta za smirenje il nešto slično jer ima psihičkih problema nezz jel smije uopće vozit, sve u svemu on je meni uletio iz suprotne trake u moju i praktički skoro izgurao s ceste policijajci koji su bili u tom trenutku tu bili su na mojoj strani ali moraju te sve dokaze predat šefovima i slat na vještačenje sad šta ja mogu tu očekivati???
  8. A problem mi je taj sto mi je to sluzbeno auto
  9. Ukratko krenuo sam u rikverc nisam vidio auto iza koje se stvorilo iza mene udario sam ga pukla je samo jedna plastika i covijek nije tia zvat policiju i dog smo se da cu ja to platit da bi me nakon nekog vrimena zva da mu je hladnjak probijen jer imam kuku na autu, trazi sad da i to platim udarac taj nije niko vidio niti je policija zvana mogu li kako izbjec to?
  10. hytrax

    Tuca

    Okej, hvala puno na pomoci, a ako nije slomljen?
  11. hytrax

    Tuca

    Ovakva je situacija, bili smo vani malo popili i sve sto ide s tim, s nekim likom sam se poceo svadjat blabla opsovao mi je mater opalio sam mu plesku i tu je zavrsilo sve nije bilo saka nista od toga, da bi nakon pola sata svadje ja krenuo doma on me udario nogom u predjelu zadnjeg đepa a tu mi je bio mobitel vrijednosti cca 3500 kn i slomio ga je skroz, gdje sam ja izgubio kontrolu i poceo ga udarat i vjerojatno mu je pukao nos, jel on meni moze ista pravno sad nastetit i jel mogu ja bit ikako ugrozen s pravne strane s tim da nije bilo policije tu.
  12. Znaci iako nisam potpisao kazna moze postat pravomocna bez sudske obavijesti?
  13. Pozdrav svima! Ovakva je situacija, prije par mjeseci sam priveden na postaju "Narusavanje javnog reda i mira" (nisam bio kriv) dali su mi kao neki nalog(kaznu) i rekli oces potpisat ili ce ti na vrata doc na to sam ja odbio potpisat i pustili su me. Od tad mi nije nista doslo na vrata i odjednom mi je ovrha dosla na racun. Otisao sam na policiju rekli su mi da sam trebao dobit obavijest. Jel postoji sad ikakva mogucnost za prigovori ili bilo sta?
  14. Ako sam "pao" s marihuanom prije dvi godine, smiju li me policajci pretresti svaki put kad me vide? Ili i dalje imam prava kao ostali gradjani.
  15. Hvala puno na odgovoru, sto se tice tog lijecenja kako to ide?
  16. Jesam prije par mjeseci sam napunio 18 (28.08)
  17. Pozdrav svima na forumu ! Uhvaćen sam s 0,3 grama trave i dosao mi je poziv na sud ili placanje kazne od 5000 kn Idem u 4 razred srednje skole nisam kaznjavan Majka mi ne radi Imam brata i sestru na fakultetu Nemam para da platim kaznu od 1000 kn a ne od 5000 imali ko kakav savjet kako da se branim ako odem na sud i ima li mogucnosti ne placanje kazne posto nisam nikad kaznjavan
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija